Zlot Miłośników Japońskiej Motoryzacji
Takie pytanie, czy jeśli się nie zjawiłem na zlocie, cz mogę liczyć na zwrot wpłaconych 50zł ? Zgłaszałem to nawet Magdzie na kilka dni przed zlotem (moją nieobecność)
Adaś napisał(a):Zgłaszałem to nawet Magdzie na kilka dni przed zlotem (moją nieobecność)
i napisałam Ci że jak się dowiem, to Ci odpowiem
na razie nie wiem, bo rezygnacje spowodowały debet i być może zaliczki nie będą zwracane – jak się Michał doliczy to ma mi dać znać
więc chwilę cierpliwości Adaś

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
malutka napisał(a):więc chwilę cierpliwości Adaś
Ok bez problemu
Może na ATS jest po prostu bardziej niebezpiecznie?
Badyl: jakby co – odpisałam Ci na PW, żeby nie marszczyć forum przepychankami między mną a Tobą i mam nadzieję, że mi odpiszesz w ludzki, nieobraźliwy sposób i zażegnamy ten konflikt.
Badyl: jakby co – odpisałam Ci na PW, żeby nie marszczyć forum przepychankami między mną a Tobą i mam nadzieję, że mi odpiszesz w ludzki, nieobraźliwy sposób i zażegnamy ten konflikt.
- Od: 20 cze 2007, 13:03
- Auto: Mazda MX3, 1.6, '97 | Hondon
filmik ze zlotu
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/tliFwwttUhs&hl=pl&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/tliFwwttUhs&hl=pl&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/tliFwwttUhs&hl=pl&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/tliFwwttUhs&hl=pl&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
- Od: 11 cze 2007, 15:28
- Auto: Mazda Premacy CP 2.0DiTD RF4F 2003
Jacek176 lepiej się porównywać do lepszych niż do słabszych
teraz się śmiejemy bo żadna tragedia się nie stała, ale jakby doszło do jakiejś tragedii to ani jej uczestnikom ani organizatorom nie byłoby do śmiechu... a to że ATS się nie odbywa jest najlepszym dowodem na to że o zabezpieczenie imprezy z taką ilością ludzi – mądrych i głupszych – trzeba dobrze zadbać...
cieszy mnie to posunięcie i mam nadzieję że się dogadacie...
a po prawdzie Zula gdybym Cię nie znała tak dobrze moja przyjaciółko, to po Twoich wypowiedziach w tym temacie stwierdziłabym że straszna fizda z Ciebie
pamiętaj że na łamach netu nie widać Twoich min, nie słychać tonu głosu ... i ci, którzy Cię nie znają mogą Cię zupełnie inaczej odebrać...
Zula napisał(a):Badyl: jakby co – odpisałam Ci na PW, żeby nie marszczyć forum przepychankami między mną a Tobą i mam nadzieję, że mi odpiszesz w ludzki, nieobraźliwy sposób i zażegnamy ten konflikt.
cieszy mnie to posunięcie i mam nadzieję że się dogadacie...
a po prawdzie Zula gdybym Cię nie znała tak dobrze moja przyjaciółko, to po Twoich wypowiedziach w tym temacie stwierdziłabym że straszna fizda z Ciebie

malutka napisał(a):mam nadzieję że się dogadacie...
spoko sprawy nie było – dogadalim się
- Od: 11 cze 2007, 15:28
- Auto: Mazda Premacy CP 2.0DiTD RF4F 2003
może na ropie jeździł
Przepraszm, głupi żart ale nie mogłem się powstrzymać
Generalnie to było fajnie, dużo śmiechu, ryku wydechów, błyszczących karoserii, podobało mi się

Przepraszm, głupi żart ale nie mogłem się powstrzymać

Generalnie to było fajnie, dużo śmiechu, ryku wydechów, błyszczących karoserii, podobało mi się
- Od: 21 gru 2005, 12:50
- Auto: 323F BA KF ;)
Dudson napisał(a):może na ropie jeździł łoł

siewi napisał(a):Dodam jeszcze tylko, że zająłem 3 miejsce na 1/4 łoł
ooo gratulacje
Podobno za jakiś czas dostaniecie dyplomy

Riki napisał(a):zalał mu napędu do "gietki"? łoł
tak z godzinkę siedzieliśmy na Petrochemii spuszczając ropę
pinky napisał(a):Nie, to kolejne tłumacznie dlaczego nie jedzie mimo iż ma tryljon pińcet zhamiałych koni zeby
ten incydent miał miejsce już w niedzielę po zlocie