Zula napisał(a):"Nie jesteśmy w stanie zabezpieczyć terenu" jest równoznaczna z "Nie jesteśmy w stanie zorganizować zlotu". Być może wykruszyli im się ludzie, którzy mieli pomagać przy organizacji...
A kto jest w stanie
www.mazdaspeed.pl
Zula napisał(a):"Nie jesteśmy w stanie zabezpieczyć terenu" jest równoznaczna z "Nie jesteśmy w stanie zorganizować zlotu". Być może wykruszyli im się ludzie, którzy mieli pomagać przy organizacji...
Jacek176 napisał(a):ale już swój wynik 15.95 (bo rozumiem że taki miałeś w czasie pierwszego przejazdu) uważasz już za niepodważalny
Jacek176 napisał(a):Tylko tak się zastanawiam, dlaczego poddajesz w wiarygodność wynik 15.47s Primery ale już swój wynik 15.95 (bo rozumiem że taki miałeś w czasie pierwszego przejazdu) uważasz już za niepodważalny i upoważniający cię do mianowania się zdobywcą pierwszego miejsca w klasie
Jacek176 napisał(a): i tak ci nie uwierze że nic przy nim nie robiłeś
Bandyta napisał(a):Jacek176 napisał(a):ale już swój wynik 15.95 (bo rozumiem że taki miałeś w czasie pierwszego przejazdu) uważasz już za niepodważalny
to byl czas zmierzony g-techem... wiec jednak chyba pierwsze miejsce xXx jest uzasadnione
W takim razie spójrzcie w mój podpis i pierwsze miejsce mi się należy
xXx napisał(a):Jacku, brawa dla Ciebie, wygrales z seryjną MX-3
xXx napisał(a):Jacek, nikt sobie nie robi żartów, taki czas był zmierzony dla uzasadnienia pierwszego czasu 15,95 a zmierzony G-Techem to 15,88.
Bandyta napisał(a):a to Twoj pomiar ze zlotu pytajnik Raczej nie...
xXx napisał(a):Dobrze, aby zakonczyć tę bezsensowną walkę w klasie ślimaków potwierdzam to co napisałeś....
Peace....
Jacek176 napisał(a):o właśnie, nie ma o co kopii kruszyć. Mam nadzieje, że na następny zlot dojadę w pełni sprawnym autem i nie będzie takich głupich dyskusji. Także zakończmy temat.
Pozdrawiam i dzięki za spotkanie na zlocie.
xXx napisał(a):po prostu chodzi o to, ze nie narzekałem jak to moje auto nie domaga
Palkerson napisał(a):organizatorzy mają ważniejsze sprawy niż latanie za gówniarzami i emerytami z rowerami po całym lotnisku
damian napisał(a):tak, to weź wszystkich pilnuj na takim wielkim terenie, żeby nikt nie wszedł, powiedział byś jednemu, to inny by łaził. ludzie mieszkają przy lotnisku, przecież nie dało by się ich wszystkich upilnować
PLaster napisał(a):i z całą pewnością mieliby ważniejsze sprawy na głowie jakby gówniarz, emeryt czy rowerzystka wyskoczyła na trasę OS'u wprost pod pędzące auto!!
Palkerson, na Twoim miejscu bym się nie ośmieszał takimi wypowiedziami, bo zapewnienie bezpieczeństwa na tego typu imprezie to chyba podstawa
damian napisał(a):tak, to weź wszystkich pilnuj na takim wielkim terenie,
malutka napisał(a):Jedyne na co ja położyłabym mega nacisk to pilnowanie porządku i dawanie przykładu przez osoby z organizacji... Na lotnisku nie było bezpiecznie – każdy śmigał jak chciał na pełnym gazie i nie raz widziałam sytuacje które cudem nie zakończyły się dzwonem... A niestety widziałam że "funkcyjni" sami przykładu nie dawali – jeżdżąc obok ludzi pełną parą.... Michał-ercreen dwoił się i troił aby było jak najlepiej, ale jedna osoba nie udźwignie organizacji takiej imprezy na swoich ramionach. Musi następnym razem lepiej dobierać ludzi do pomocy...
jjmag napisał(a):pozdrowienia dla Plastra poznaliśmy się gdy wjeżdżałeś
Palkerson napisał(a):brama zamknięta i nikt miał nie włazić
Palkerson napisał(a):na rajdach KJS jest cokolwiek zabezpieczone jak ludzie stoją metr od nadjeżdżających samochodów
Palkerson napisał(a):w tym przypadku nikt się pod koła nie pchał, tylko oglądali samochody z normalnej odległości więc nie można tu mówić o jakichś niebezpiecznych sytuacjach
malutka napisał(a):niektóre wyniki były przerażająco dobre oczko efka Siewiego wykręciła lepszy czas niż mx5 Five'a w koninie...paranoja...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości