Być może jest to spowodowane innymi rzeczami, ale pojawiło się akurat kiedy zatankowałem to paliwo
pali, jeździ przyspiesza bez zmian .
www.mazdaspeed.pl
Yapa napisał(a):a ja nie będę dawał ruskom zarobić, póki my żyjemy
brii napisał(a):Yapa napisał(a):a ja nie będę dawał ruskom zarobić, póki my żyjemy
![]()
Lepiej dać zarobić Arabom i brygadzie z Orlenu
Yapa napisał(a):Arabowie nie zrobili nam nigdy takiego kuku
brii napisał(a):Japończyki podczas drugiej wojny byli z Niemcami – pozbądź się Mazdy
krzych napisał(a):Ta, a Ghinghis Khan?
Aleksander Wielki (no dobra, tego to naciagam, ale on tez z okolic
brii napisał(a):ale można mieć do rosyjskich władz, ale Rosjanie jako ludzie są tacy sami jak my i też nie są zadowoleni z tego co się działo. Wiadomo, jest tam też kilku oszołomów którzy uważają inaczej, ale nie inaczej jest u nas
Japończyki jakby nie dostały atomówką to by się nie zatrzymali – nie ma się co nad nimi litować z tego powodu.
krzych napisał(a):A co do rasizmu Yapa, Brii ma racje, narod to jedno, a ludzie to drugie
krzych napisał(a):im wiecej ludzi bedzie tankowac Ruska rope tym lepiej, nie beda Ruscy rzadzic pod koniec jak sie nie bedzie juz oplacalo wydobywac resztek.
krzych napisał(a):pieniadze i tak maja znaczenie niewielkie w polityce
krzych napisał(a):Aleksander zrobil nie tylko nam, a wszystkim, podbil tak samo jak Niemcy czy Ruscy. Podbijaly nas WSZYSTKIE naroidy
krzych napisał(a):Nie kupuj niczego co nie jest Polskie, bo nie daj Boze dasz zarobic jakiemus potomkowi jakiegos zolnierza/zboja ktory kiedys dal w miche Twojemu praprapraprapradziadkowi, a praprapraprababcie wyhędożył.
krzych napisał(a):niechec do ludzi za narodowos
Nie wyzywam, tylko sugeruje, ze sie czepiasz calego narodu pod pretekstem decyzji politycznych
Yapa napisał(a):Kto sprzedaje paliwo? zwykli rosjanie?
krzych napisał(a):cos przeszkadza w innych – tak jak Tobie Ruscy
krzych napisał(a):czy Arabom Chrzescijanie.
krzych napisał(a):Jak Lech narobi Ci do kapelusza to tez sie obrazisz na forum MazdaSpeed, bo "polskie jest"?
krzych napisał(a):I to bylo moim celem, uzmyslowic Ci, ze niechec do ludzi za narodowosc, religie czy podobne rzeczy to cos niezbyt dobrego
krzych napisał(a):Shell ma jakiegos nowego Diesla z dodatkiem "plynnego gazu" jak mi to wyjasnil Pan z obslugi. Podobno ma byc nizsze spalanie i mniej zanieczyszczen w samym paliwie wiec same korzysci.
Ktos testowal? Jacys chetni do testow? (byle nie w miescie, bo to nierzetelne)
Nawiasem, ktos w koncu ustalil JEDNOZNACZNA opinie o stosowaniu paliw z "dodatkami"? Z roznych zrodel docieraja pogloski ze SCV nie lubi dodatkow, ale jedni mowia ze zadnych dodatkow, inny ze tylko tych dolewanych recznie a nie tych skladowych samego paliwa uszlachetnianych na stacjach, wiec nie bardzo wiadomo w co wierzyc...
Jarek? Jezdzil ktos z Twoich podopiecznych na Vervie czy innym V-Power-wynalazku? Stan silnika i jego towarzystwa jest Ci znany? Z tego co wiem Impex z Lublina tez tu zaglada – a Waszym zdaniem? Inni mechanicy?
Bo na moj maly chlopski rozumek to mi wyglada, ze stosowne "uszlachetniacze" nie powinny szkodzic, ale moze jest jednak za maly(powinny ulatwiac spalanie, a nie utrudniac, wiec i sadza czy spaliny powinny byc latwiej wydalane – ale moze sie myle...)
ROBIN HOOD napisał(a):ale bedzie gazował
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy Opinie i Poradniki