Witam,
Przeszukalem wczesniejsze watki ale nigdzie nie znalazlem. Czy ktos sie moze orientuje, gdzie moge zakupic zegar eletroniczny do montazu tuz pod swiatlami awaryjnymi??
Obecnie mam zaslepke fabryczna, a wolalbym bym zeby cos pokazywalo mi godzine;–)
Pozdrawiam
Maciek
Mazda 323 BG 1994 – miejsce na zegar??
Strona 1 z 1
Wlasnie mnie tez to zdziwilo bo nie mam wersji ubogiej, bo posiadanie w samochodzie z 1994 roku nawet klimatyzacji uwazam za nie uboga wersje;–) Mam nadzieje, ze ktos mi pomoze i powie gdzie taki zegarek moge znalezc w Warszawie.
- Od: 26 kwi 2005, 14:15
- Auto: Mazda CX 7 EU,
Mazda 2,
Temat postu: Mazda 323 BG 1994 – miejsce na zegar??
Czegoś tu nie rozumiem

Masz 2. Mazde (323), czy też szukasz zegarka do swojej Protege
Mam trochę części z zapasowej sztuki, to poszukam tego co ci trzeba.
Napisz ile to jest dla ciebie warte, bo tam trzeba całą dechę rozdzielczą rozebrać aby się dostać do niego

Mam Mazde Protege ,a chyba jest to odpowiednik 323;–) Ciezko mi wycenic taka czesc, ale nie wiecej niz 50 zl?? Jak masz inna propozycje to daj znac?
W chwili obecnej mam zaslepke i nawet, przyznam ze nie zastanawialem sie ile moze byc pracy z montazem (demontazem) tego.
Pozdrawiam
W chwili obecnej mam zaslepke i nawet, przyznam ze nie zastanawialem sie ile moze byc pracy z montazem (demontazem) tego.
Pozdrawiam
- Od: 26 kwi 2005, 14:15
- Auto: Mazda CX 7 EU,
Mazda 2,
ivo napisał(a):Mazda 323 BG 1994 – miejsce na zegar??
OK Postaram się to wydłubać dla ciebie, ale trochę cierpliwości, w tym tyg. mogę nie znaleźć czasu – mam jechać na zjazd absolwentów mojej budy, więc sam rozumiesz
szybciej nie taniej: 666 066 580
Strona 1 z 1