fazzi napisał(a):Ja też jeżdżę na ELFie ale na 5W40
Też chciałem go wlać ale z uwagi na to, że już od ponad 30tys jezdze na polsyntetyku (a wczesniej nie wiem co było
www.mazdaspeed.pl
fazzi napisał(a):Ja też jeżdżę na ELFie ale na 5W40
kristofc napisał(a):słyszeliscie moze jakies opinie o tym oleju ?http://www.allegro.pl/item615300635_5w_ ... _5w20.html
darek65 napisał(a):Krisek wciąż walczysz w tych olejach- szacunek napisz mi jaki filtr do tego SSO Amsoil 0w30 ...i czy faktycznie jeździsz na tym oleju długo od przeglądu do przeglądu – w e wrzesniu lecę do stanów to kupie sobie normalny 5 w20 albo ten twój ( lubię te ceny olejów w stanach!
Mev napisał(a):W ogóle – jest sens takiej zamiany? Zmieni to coś, pomoże w czymś?
darek65 napisał(a):napisz jeszcze jaki filt czy tez bez znaczenia .W stanach oprócz tego że tanio jest jeszcze dużo prawdziwej tandety bo niektórzy maja nastukane w głowie żeby wymieniać olej jak najczęsciej niektórzy co 3000 mil ( np mój szwagier ) filtr to i w Polsce grosze ale żebym nie kpił jakiegoś totalnego badziewia ( ROBIN ja byłem parę razy w stanach ale zawsze na południowym zachodzie a tam tylko WALMART i znam te cenydzięki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki