autko elegancko sie prezentuje choć nie widziałem jeszcze na letnim felunku, zapewne bedzie jeszcze lepiej
Mazda MX-3 B6 & Mazda MX-3 K8
mi sie własnie lampy podobają bardzo całe w czerwieni
autko elegancko sie prezentuje choć nie widziałem jeszcze na letnim felunku, zapewne bedzie jeszcze lepiej
- Od: 6 paź 2007, 22:03
- Auto: MX-5 (NA) 1.8
quench napisał(a):autko elegancko sie prezentuje choć nie widziałem jeszcze na letnim felunku, zapewne bedzie jeszcze lepiej
Dzieki, może przy najbliższym spocie
lukaszXEDOS6 napisał(a):KONKRET!!
thanks , staram się
quench napisał(a):autko elegancko sie prezentuje choć nie widziałem jeszcze na letnim felunku, zapewne bedzie jeszcze lepiej
a ja wczoraj właśnie dopadłem wzrokiem letni felunek
Dzisiaj widziałem felunek na żywo
Madzia przekozak, pięknie, tak trzymaj 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
luki88 napisał(a):njafajniejsze jest znaczenie japonskich znakow pod lusterkiem
zależy, które znaczenie hehe
Jacol napisał(a):Dzisiaj widziałem felunek na żywo Madzia przekozak, pięknie, tak trzymaj
Dzięki, staram się
Siwus napisał(a):Może pod koniec roku dostanie już swój urodzinowy prezent – mocniejsze serducho.

Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):Siwus napisał(a):Może pod koniec roku dostanie już swój urodzinowy prezent – mocniejsze serducho.
BP-T??
KL-ZE?
Jacol napisał(a):BP-T
może
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
People_Hate_Me napisał(a):KL-ZE
za drogo by to wyszło jak dla mnie
Nie chce z auta robić zbyt paliwożernego, gdyż służy mi codziennie w dojazdach do pracy itd.
Ostatni popularne w forumowych mx-3 jest 1,8 DOHC z 323f BG GT 128KM (symbol BP, jeśli dobrze pamiętam) i nad tym też się zastanawiam, ale zarówno BP-T jak i 1,8 DOHC są silnikami już z wiekiem, więc trudno będzie dostać takowe na chodzie
Jako, że widziałem Madzię na żywo to mogę powiedzieć, że prezentuje się naprawdę ładnie, fele super
Niestety nie przejrzałem środka
, ale przy najbliższym spotkanku posadzę w niej nawet swoje cztery litery i nie omieszkam obejrzeć wnętrza
Autko naprawdę na duży plus
Niestety nie przejrzałem środka

Autko naprawdę na duży plus
THOR napisał(a):Jako, że widziałem Madzię na żywo to mogę powiedzieć, że prezentuje się naprawdę ładnie, fele super
dzięki
THOR napisał(a):Niestety nie przejrzałem środka , ale przy najbliższym spotkanku posadzę w niej nawet swoje cztery litery i nie omieszkam obejrzeć wnętrza
nie ma problemu z tymi czterema literami
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Siwus napisał(a):Nie chce z auta robić zbyt paliwożernego, gdyż służy mi codziennie w dojazdach do pracy itd.
Ostatni popularne w forumowych mx-3 jest 1,8 DOHC z 323f BG GT 128KM (symbol BP, jeśli dobrze pamiętam) i nad tym też się zastanawiam, ale zarówno BP-T jak i 1,8 DOHC są silnikami już z wiekiem, więc trudno będzie dostać takowe na chodzieczas pokaże, tak więc poszukiwania zostawiam na październik. Pozdrawiam!
ja posiadam madzie 323f (GT) z takim silnikiem 1,8 DOHC 128kM dobrze mozna pocisnac
- Od: 21 mar 2009, 03:01
- Auto: Mazda 323f BG 1,8 GT
Kilka nowych wiosenno-letnich fotek dodanych na pierwszej stronie.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Siwus napisał(a):Kilka nowych wiosenno-letnich fotek dodanych na pierwszej stronie
Mazda na emigracji... Fajne fotki!
Zazdroszczę greckich klimatów
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Siwus napisał(a):Kilka nowych wiosenno-letnich fotek dodanych na pierwszej stronie.
Pozdrawiam!
odkleiles czerwona folie z tylnych swiatel? Fajnie tam macie – pozdr. i do zobaczenia w PL
Śliczne to twoje auto. Nic tylko zazdrościć. Pozdrawiam
- Od: 26 paź 2008, 20:55
- Auto: 323c BA 1,5 16v DOHC 95r
mx-3 i grecja, pięknie do siebie pasują 
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Olka napisał(a):Mazda na emigracji... Fajne fotki!
Zazdroszczę greckich klimatów
dzięki
sq2jul napisał(a):odkleiles czerwona folie z tylnych swiatel? Fajnie tam macie – pozdr. i do zobaczenia w PL
tak odkleiłem, bałem się troche, że za granicą ktoś się może przyczepić, albo przypadkiem ktos mi w pupę wjedzie i wtedy to ja bym oberwał z powodu "wadliwych świateł".
Dzięki. Jeszcze 5 miesięcy i wracam!
waldez napisał(a):Śliczne to twoje auto. Nic tylko zazdrościć. Pozdrawiam
dzieki, nie ma czego...
Jacol napisał(a):mx-3 i grecja, pięknie do siebie pasują
dzieki również , szkoda, że nie japonia
lukaszXEDOS6 napisał(a):jak zwykle – superowo
nie przesadzaj
Dzięki. Pozdrawiamy również!
Ostatnio edytowano 8 maja 2009, 22:09 przez Siwus, łącznie edytowano 1 raz