Witam
w moim xedosie 6 od kupna mam problem z siłownikami bagażnika. ciężko sie otwiera i przy rozciąganiu sie siłowników słychać dźwięk tryskającej w środku każdego z siłowników jakiejś cieczy. wydaje mi sie ze to chyba nie jest normalne... też tak macie czy to tylko moj problem? i ile moze kosztować komplet nowych siłowników?
dzieki
Siłowniki bagażnika
Strona 1 z 1
- Od: 22 lut 2009, 13:42
- Auto: Xedos 6 KLZE
Xedos 6 KF 99r
Ja też mam taki sam problem, ale jeszcze mi dochodzi to iż nie mogę zawsze zamknąć klapę .
- Od: 3 maja 2009, 12:31
- Auto: Mazda Xedos 6
No to ja się przyłączam jakie tam idą siłowniki? Mi nie przeszkadza ale dziewczę prawie dostało w łeb a ja tym samym zjebki więc pora zmienić. Wiadomo że stosunek to 10/22 reszte też można zmierzyć ale jaka siła ma być?
MojA KoCHanKa ZaLoTniE MruCzY JaK JĄ PrzYcisNE
WYPOSAŻENIE GASTRONOMII, SKLEPÓW I MAGAZYNÓW, MEBLE, CHŁODNICTWO, KLIMA, KOLEKTORY, PISAĆ NA PW
PrOjEkTy AUTO CAD wykonuję....
MoJa KoCHaNKa
WYPOSAŻENIE GASTRONOMII, SKLEPÓW I MAGAZYNÓW, MEBLE, CHŁODNICTWO, KLIMA, KOLEKTORY, PISAĆ NA PW
PrOjEkTy AUTO CAD wykonuję....
MoJa KoCHaNKa
- Od: 6 sty 2009, 18:55
- Auto: MaZdALeNa XEDOS 6 CA KF
tez mi raz poleciała na głowe ;D Jak jest ciepło to moje nieco lżej chodzą ale itak wydaje mi sie ze są pouszkadzane. Na allegro kiedyś widziałem do kupienia komplet ale juz nie ma tej aukcji
- Od: 22 lut 2009, 13:42
- Auto: Xedos 6 KLZE
Xedos 6 KF 99r
Strona 1 z 1