WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Elo. qrde dziś znów mnie nie bedzie:(
niedość że działam na jednej fazie – instalacja elektryczna mi się w mieszkaniu popsuła , to jeszcze właścicielka po czynsz przychodzi i samej kobiety swojej nie chcę zostawić
Mam nadzieję, że niedługo się ogarnę i zaczne w miarę regularnie chodzić na spoty
niedość że działam na jednej fazie – instalacja elektryczna mi się w mieszkaniu popsuła , to jeszcze właścicielka po czynsz przychodzi i samej kobiety swojej nie chcę zostawić
Mam nadzieję, że niedługo się ogarnę i zaczne w miarę regularnie chodzić na spoty
- Od: 27 maja 2008, 11:41
- Auto: Mazda 323F BA 98r, silnik 1,5l 16v (Z5)
hejka
no niestety tym razem jeszcze wam odpuszcze moje towarzystwo
Nie dalem rady dzis sie wyrobic , ale mysle ze nastepnym razem juz sie pojawie
.
Malutka
, jaka spostrzegawcza
, no tak jestem juz z Wami troche czasu , ale bylem tylko na jednym spotkaniu .
Tak wiec do nastepnego spotkania
no niestety tym razem jeszcze wam odpuszcze moje towarzystwo
Nie dalem rady dzis sie wyrobic , ale mysle ze nastepnym razem juz sie pojawie
Malutka
Tak wiec do nastepnego spotkania
- Od: 28 wrz 2004, 23:52
- Auto: MAZDA 323 F BA 1,5 16v 98r.
Dzięki za spota, jak zwykle było miło. Podziękowania dla Lulu za jak zwykle ogarnianie kiełbasek
oraz za podwózkę Gibsonowi i odwózkę PLastrowi.
oraz za podwózkę Gibsonowi i odwózkę PLastrowi.
Sprzedam felgę alu pięcioramienną rozstaw 4x100 http://img195.imageshack.us/i/img4118a.jpg
- Od: 26 cze 2007, 11:37
- Auto: S40 T4
Giero nie ma sprawy
ja również dziękuje za spota i kiełbaski
do miłego!!
ja również dziękuje za spota i kiełbaski
do miłego!!
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
I ja dziękuję. Miło było spotkać się w miłym towarzystwie, pogadać o zużyciu oleju i skosztować kolacji z rusztu. Siedziba Kojot Garage – zaaranżowana starannie i z rozmachem – również przysporzyła niezapomnianych przeżyć... Jednak gorąco namawiam, żeby na tydzień wpuścić tam Globego.
Polecam!
Lulu napisał(a):ogladamy autka, gadamy, śmiejemy się ... niektórzy pala papierosy inni piją piwo zeby czasami grilujemy czasami streczujemy ludzi
figo-fago napisał(a):...narkotyki , alkochol , dziwki , burda , lejemy się , mało śmiechu , dręczymy nowych
Polecam!
the right man in the wrong place...
Tak spocik jak zwykle u kojota frekfencyjnie dopisał, atmosfera też topowa. Powrót w akompaniamecie Vki i burczącej czwórki niezapomniana ale miejscówkę do sprawdzenia możliwości aut znaleźliśmy dość późno. Można powiedzieć że Beso wygrał, znowu ale tak naprawdę 1/4 mili pewnie była tam gdzie byliśmy równo. Miałem lepszy start, jak każde RWD potem MX-3 dochodziła mnie korzystając z dobrodziejstw wysokiej odcinki, u mnie niestety przy 6200 definitywnie kończy się zabawa. Z wyścigu jestem zadowolony bo mazdą dostałem trzy długości gdzie teraz wyszedł na pół samochodu. A to tylko 120 KM i to coraz bardziej mam wrażenie że już ich niema.
Ale mówię wam myszkowanie tyłu przy ruszaniu....ekstaza
Ale mówię wam myszkowanie tyłu przy ruszaniu....ekstaza
Stała pod ścianą prężąc kakao
Jako świerzak na forum wielkie podziekowania dla was wszystkich klubowiczow zgromadzonych dziś u kojota na grilu a w szczegolności dla beso z ktorym moglem sie podczepić aby tak wyśmienicie sie bawić!!! Pozdro do następnego spotu...
edit by Siw-y: nie piszemy z CapsLock'iem gdyż w świecie internetu uważane jest to za krzyk
edit by Siw-y: nie piszemy z CapsLock'iem gdyż w świecie internetu uważane jest to za krzyk
- Od: 22 kwi 2009, 17:38
- Auto: MAZDA MX3
dzieki wszystkim, Gibsong dzieki za sprawdzenie, mysle jednak ze 1/4 Twoja by byla, .mysle ze podwieczorek byl smaczny i ze zadowoleni ze pomyslalem o waszych brzuszkach a nie tylko o swoim
ale rowniez robertosso79 sie do tego przyczyil
niestety na spalarni nie byloduzo ludzi, gosc z matiza tak chcial sie sprobowac ze na starce sprzeglo zjaral i kolega go na lince do domciiu holowal, niezapomniane wrazenia, a jaka piekna mine mial:P a kolega mowil, ze jego dełu nie ma szans z nalepiana v6
ze smiechu malo nie padlem
Pozdro 
-
beso
dzięki za kolejnego udanego spota
miło że nasza część klubu czyli mazowsze sie rozrasta
dzięki beso za zadbanie o nasze brzuszki
tco Twój pojemniczek został u Kojota
następnym razem jak będziecie chcieli grilla to prosze sobie swoje kobiety do obsługi grilla przywozić bo mi si e znudziło

dzięki beso za zadbanie o nasze brzuszki
następnym razem jak będziecie chcieli grilla to prosze sobie swoje kobiety do obsługi grilla przywozić bo mi si e znudziło

- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
Spot elegancki jak kazdy. Dzieki wszystkim
Lulu nie swiruj. Naprawde dobrze Ci wychodzi grilowanie. Nie zmienia sie kogos kto jest dobry w tym co robi
A tak na marginesie to juz chyba wiecie ze w niedziele 24 maja o 9.00 na warszawiance gramy mecz z klubem hondy. Zapraszamy chetnych ktorzy chca zagrac bo jeszcze kilka wolnych miejsc jest no i przede wszystkim przydaliby sie kibice na ktorych liczymy ze sie pojawia
A tak na marginesie to juz chyba wiecie ze w niedziele 24 maja o 9.00 na warszawiance gramy mecz z klubem hondy. Zapraszamy chetnych ktorzy chca zagrac bo jeszcze kilka wolnych miejsc jest no i przede wszystkim przydaliby sie kibice na ktorych liczymy ze sie pojawia
-
Szalotka
zdiecia sa tylko cezura powoduie ze niewszyscy je mogom zobaczyc
SILNIK WANKLA OD A-Z ! WSZYSTKIE Japońce
Naprawa, tuning, skup i sprzedaż!
https://www.facebook.com/kojotgarage
668 824 980 – Kojot
www.kojotmagazine.pl
-------------------------------------------------
Zielonka k/ Warszawy
ul. Paderewskiego 2
Naprawa, tuning, skup i sprzedaż!