Nie , to nazywa sie złosliwosc przedmiotów martwychkrzych napisał(a):Jak to juz chyba ktos kiedys stwierdzil na forum, doktor Jaksa sama obecnoscia swoja leczy
Generalnie fajnie ten diesel pracuje czasami tesknie za klekotem www.mazdaspeed.pl
Nie , to nazywa sie złosliwosc przedmiotów martwychkrzych napisał(a):Jak to juz chyba ktos kiedys stwierdzil na forum, doktor Jaksa sama obecnoscia swoja leczy
Generalnie fajnie ten diesel pracuje czasami tesknie za klekotem Jaksa napisał(a):Nie , to nazywa sie złosliwosc przedmiotów martwychkrzych napisał(a):Jak to juz chyba ktos kiedys stwierdzil na forum, doktor Jaksa sama obecnoscia swoja leczyGeneralnie fajnie ten diesel pracuje czasami tesknie za klekotem
Yapa napisał(a):![]()
w coś w aucie trzeba zainwestować, by zapomnieć o tych wszystkich odgłosach oraz by było że człowiek zrobił coś dla auta
krzych napisał(a):nie stroj zdobi Mazde

Myjk napisał(a): Ale już przestałem na takie pierdoły zwracać uwagę

Powinien się załączyc gdy wyrowna sie temperatura ktorą ustawiłes na wyswietlaczu z temperaturą wnetrza.krzysiekk38 napisał(a):Jak sie zalacza tryb ECO

manu napisał(a):wnioskuję że klima jest niedobita
manu napisał(a):co 15 sekund wyłącza się sprężarka od klimy (czy jak to się zwie tam) i po kolejnych kilkunastu z powrotem załącza

Wszystko jest ok , wentylatory zawsze pracuja razem ze sprezarka klimatyzacji .manu napisał(a):Ma ktoś pomysł gdzie tkwi problem
Jaksa napisał(a): Wszystko jest ok , wentylatory zawsze pracuja razem ze sprezarka klimatyzacji .
za te pytania. To moje pierwsze auto z klimatronikiem

) wszystko zalezy od temperatury zewnetrznej i zadanej na wyswietlaczu. Generalnie klawisza "auto" uzywam tylko w trasie , przy krotkich odcinkach jazdy na klimie wentylator wnetrza chce mi głowe urwac
usiłuje pełną mocą schłodzac wnetrze ( nie da sie rozmawiac przez telefon Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6