Kogo widziałem / widziałam
to ja, od razu cie namierzylem
pozdro 
2013 Bugatti Veyron Zawieszenie KW, świecie Brisk, 2 Magnetyzery, Spoiler od EVO IV, Intercooler Iveco, orurowanie DIY, klocki przód BMW 328i, sprzeglo Radzikowski, Wałek inż Świątek, rozpórka kielichów, radio z mp3, pasy i szelki Sparco SOLD
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
2015 Zonda R, swap z CCX, polerowana głowica, kute śruby obudowy akumulatora, TIP na zamówienie (Ząbki, k/Warszawy), sprężyny Eibach, końcówka wydechu Mugen
Auto Księzyno – nie polecam!!!!
- Od: 23 lut 2008, 18:36
- Auto: Zonda R swap z CCX
Pozdrawiam kierowce mazdy 6 (WF XXXXX na naszych podkładkach ) ktorego widzialem na rondzie Waszyngtona ok 18.00.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
bodi napisał(a):pozdro dla palik-a widzianego dzis w Księżynie o 7:40
Musze wybadać, gdzie pracujesz i mieszkasz
Jeżeli ludzie szepczą za twoimi plecami to tylko znaczy że ich wyprzedziłeś. | www.burnwater.pl
- Od: 13 sie 2007, 13:06
- Auto: EA5A SE
grze.gorz napisał(a):Ostatnio widuję rano na Połczyńskiej skręcającego do Bronisz, bordowego CX-7, WZ.... to ktoś od nas?
jancio68 ?
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Nie ja.
Chyba nadal nie jest otwarta Jutrzenki? Dopóki nie otworzą to będę się nadal tłukł alejami.
Chyba nadal nie jest otwarta Jutrzenki? Dopóki nie otworzą to będę się nadal tłukł alejami.
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Pozdrowienia dla Kierowcy ciemnej Mazdy BA na WWL z niebieskimi podkładkami widzianej na szosie jadowskiej w Wołominie po 15
Pozdrawiam kierowcę oraz pasażerkę, których spotkałem i przywitałem mrugając długimi i kierunkowskazami (czerwone świetło na rondzie w centrum Warszawy dzisiaj koło godz. 20), ...czerwona mazda 323, rejestracja WI **** na klubowych podkładkach.
Moja nowa Mazda 6 "wyjechała z tłumu"... http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=59909&start=0
- Od: 4 lut 2006, 00:00
- Auto: M6 '08 GH 2.5 MZR TOP
sti555 pozdro, miło było wreszcie pogadać 
Pozdrawiam kolegę w bordowej MX6 którego spotkałem dzisiaj w okolicach swojego domu.
Zawróciłem i pogadaliśmy chwilę, wręczyłem ulotkę i zaprosiłem na spotkania regionalne.
Kolega przyznał że wraz z dwoma kumplami się zgrupowali, wszyscy bowiem mają Mazdy. Nie wiedzieli chyba że istniejemy więc zaprosiłem na forum i raz jeszcze na spotkania. Obyśmy się zobaczyli!
Zawróciłem i pogadaliśmy chwilę, wręczyłem ulotkę i zaprosiłem na spotkania regionalne.
Kolega przyznał że wraz z dwoma kumplami się zgrupowali, wszyscy bowiem mają Mazdy. Nie wiedzieli chyba że istniejemy więc zaprosiłem na forum i raz jeszcze na spotkania. Obyśmy się zobaczyli!
arcziartur napisał(a):pozdrawiam właściciela mazdy 323f BG na rej WZ166.. miała podkładki klubowektórą widziałem w Pruszkowie na ul. Wojska Polskiego oraz wszystkie inne mazdy które dziś widziałem w tym dwie nowe miaty
O no proszę, ja też jestem czasami widywany
również pozdrawiam
- Od: 29 lis 2005, 16:30
- Auto: była mazda 323f BG 1.6 1991r
jest toyota avensis T25 2.0 2003r
TALREP niop jasne że tak
akurat byłem tam na chińczyku 
- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
arcziartur napisał(a):TALREP niop jasne że takakurat byłem tam na chińczyku
A chińczyk jest tam rewelacja