Montaż wspomagania z 323F BG
Strona 1 z 1
co nieco o montazu wspomagania bylo juz w watku podanym nizej
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=51722
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=51722
Hope for the best, prepare for the worst
Moja 323C
Moja 323C
- Od: 16 maja 2007, 15:02
- Auto: Mazda MX-3 white V6
Odpowiem Ci konkretnie .
Nie nadaje się , przerabiałem ten temat i niestety jedyna część która pasuje to pompa wspomagania w maglownicy nie pasuje wieloklin do kolumny kierownicy (jest za gruby) i sama maglownica, jest pare centymetrów za krótka , (2-3) a tego nie przeskoczysz.
Kupiłem maglownice od 121 i wszystko gra.
Nie nadaje się , przerabiałem ten temat i niestety jedyna część która pasuje to pompa wspomagania w maglownicy nie pasuje wieloklin do kolumny kierownicy (jest za gruby) i sama maglownica, jest pare centymetrów za krótka , (2-3) a tego nie przeskoczysz.
- Od: 20 lip 2008, 11:23
- Auto: Mazda 6 GY 2.0B 2005
kielo napisał(a):Odpowiem Ci konkretnie .
maglownica od mazdy 121 ze wspomaganiem?
mazda 121 DB08 1.3 16v Canvas Top laguna blue
I miejsce 1/4mili mazdamini 10-XI-2007
z madzia bylismy juz w: D CZ A I LT LV EST UA MD TMR SK
jak szalec, to szalec
jak szalec, to szalec
- Od: 15 mar 2005, 14:21
- Auto: kosmetyczka
yari w koncu bywaly montowane seryjnie 
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
no tak wlasnie
ale natrafienie na taka "w czesciach" graniczy z cudem
byly tez z lusterkami elektrycznymi i kilmka
-ja osobiscie poluje na fotele z GINZA
natomiast wracajac do tematu, to mi sie cos majaczy, ze tu ktos wlozyl wspomaganie od 323(BG)...
kielo a skoro maglownica od DB, to czemu nie caly zestaw razem z pompa i zbiorniczkiem z DB?
byly tez z lusterkami elektrycznymi i kilmka
-ja osobiscie poluje na fotele z GINZA
natomiast wracajac do tematu, to mi sie cos majaczy, ze tu ktos wlozyl wspomaganie od 323(BG)...
kielo a skoro maglownica od DB, to czemu nie caly zestaw razem z pompa i zbiorniczkiem z DB?
mazda 121 DB08 1.3 16v Canvas Top laguna blue
jak szalec, to szalec
jak szalec, to szalec
- Od: 15 mar 2005, 14:21
- Auto: kosmetyczka
yari cuda się zdarzają
polowałem na tą maglownice z pół roku i dlatego moje próby z układem od 323, które niestety się nie powiodły.
Więc tak : maglownica , przewody ciśnieniowe i zbiorniczek płynu od 121, pompa wspomagania od 323 (BG) pasuje idealnie.
Byłbym zapomniał , nie kupiłem zbiornika na płyn do spryskiwaczy i wyszła straszna rzeźba z tym który był
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Tu nie wyraziłem się jasno , przepraszam , moja wina.yari napisał(a):a skoro maglownica od DB, to czemu nie caly zestaw razem z pompa i zbiorniczkiem z DB?
Więc tak : maglownica , przewody ciśnieniowe i zbiorniczek płynu od 121, pompa wspomagania od 323 (BG) pasuje idealnie.
Byłbym zapomniał , nie kupiłem zbiornika na płyn do spryskiwaczy i wyszła straszna rzeźba z tym który był
- Od: 20 lip 2008, 11:23
- Auto: Mazda 6 GY 2.0B 2005
Strona 1 z 1