BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
ja niestety nie dam rady 
lukaszXEDOS6 napisał(a):szkodnik, poznamy Cię po tej odnowie ?
poznacie poznacie
obrzuca mnie blotem to sie umyje ;p a basen i sauny az tak nie zmienaja ludzi
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Ja też nie dojadę, auto stoi z rozebranym tylnym zawieszeniem, konserwacje robie:) Rowerkiem bym podjechał, ale o tej godzinie to tylko GP F1 
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
dzieki za spotkanie
Co prawda frekwencja nie dopisala – bylismy tylko we 4 z Aga, Lukaszem i ich corka ale i tak bylo spoko
Lukasz – wklej fotki z laweczki 
Ostatnio edytowano 26 kwi 2009, 20:07 przez sq2jul, łącznie edytowano 1 raz
ale ze mnie sexy mr. lova lova
a widzicie jak sie ode mnie swiatlo odbija??

a widzicie jak sie ode mnie swiatlo odbija??

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Olka napisał(a):<wazuuup>
Jak widac
sq2jul napisał(a):Xedos juz jezdzi
ano, jeździ
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Olka napisał(a):sq2jul napisał(a):Xedos juz jezdzi
ano, jeździ
ale na lawecie?

sq2jul napisał(a):ale na lawecie?
nie, [tiiit]
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
no widze ze mega spot byl
pozdrowionka ze slonecznego trojmiasta a precyzyjniej z Rumi tuz za ;p
pozdrowionka ze slonecznego trojmiasta a precyzyjniej z Rumi tuz za ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Grupo Bydgoska, Koleaznki i Koledzy, Towarzyski, Towarzysze...
Tak sobie pomyslalem – cieplo sie robi...
Mozna by zorganizowac jakas impreze integracyjna naszej grupu/regionu (?). Jak ja to widze? Widze to tak – piatek, sobota, niedziela np 22-24 maja, wynajmujemy kilka domkow (w zaleznosci od potrzeb, ilosci ludzi itd.) np tutaj –> http://www.hartek.pl/index.html . Jest to osrodek wypoczynkowy znajdujacy sie w Hartowcu (Warmia – okolo 170km od Bydgoszczy) nie daleko miejsca zamieszkania naszego kolegi soluksa. Nie jest to hotel 5 gwiazdkowy ale da sie przezyc. Domki posiadaja WC oraz natryski – nie sa ogrzewane, jednak mysle, ze o tej porze roku to juz nie problem. Bylismy tam miedzy innymi z Olka w zeszlym roku we wrzesniu na tydzien
Osrodek znajduje sie w lesie – ogolem cisza i spokoj. Z tego co wiem mozna wynajac jakis sprzet plywajacy (osrodek znajduje sie nad jeziorem). Proponowalbym tak: piatek po poludniu wyjazd, przyjazd na miejsce, jakis grill/ognisko (jest taka mozliwosc, w ostodku znajduja sie wyznaczone miejsca do palenia ognisk) bibka, popijawa
Sobota leczenie kaca, dogorywanie
Po poludniu np. kregle w kregielni znajdujacej sie w Nowym Miescie Lubawskim (okolo 15km od osrodka). Wieczorem dalszy ciag integracji przy ognisku/grillu & piwku ale juz na spokojnie, tak aby w niedziele po poludniu bez stresu wsiasc w samochod i wrocic do domu
Oczywiscie termin jest do dogadania. Na razie chcialem tylko zarzucic taki pomysl pod ocene publiki. Jestem w stanie zorganizowac wyjazd – zarezerwowac domki. Na stronie znajdziecie cennik domkow – proponuje wynajem domkow cztero badz szescio osobowych – wyjdzie po prostu taniej. W zeszlym roku jak tam bylismy mieszkalismy w domku 6 osobowym – 3 pokoje, mala kuchnia i lazienka z prysznicem. Co wy na to? Czy ktos wyrazalby chec takiej integracji? Czekam na wasze uwagi!
Pozdrawiam,
Juliusz
Tak sobie pomyslalem – cieplo sie robi...
Pozdrawiam,
Juliusz
sq2jul napisał(a):http://www.hartek.pl/index.html

sq2jul napisał(a):Osrodek znajduje sie w lesie – ogolem cisza i spokoj
jak nas tam nie ma to z pewnością

jestem jak najbardziej za
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
przy okazji mozna by zaplanowac jakis spot z grupa z Lidzbarka... 
Takie autko na fordońskiej widziałem:
na żywo robi jeszcze lepsze wrażenie. Szkoda że biały, bo sam takiego chciałem, będę musiał wziąść czerwonego

na żywo robi jeszcze lepsze wrażenie. Szkoda że biały, bo sam takiego chciałem, będę musiał wziąść czerwonego
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
Adisbdg napisał(a):Jak tam na spociku? Silnik zrobilem ale wczorajsza impreza mnie zabila i sponosruje moja dzisiejsza absencje
Patrz wyzej na fotke
spoko, się zrobi
mamy wprawę w integrajach z tamtymi rejonami
myślta, kombinujta, bo my się z Gapą na ten wyjazd piszemy (integracja ze Śląskiem)
myślta, kombinujta, bo my się z Gapą na ten wyjazd piszemy (integracja ze Śląskiem)
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Tito01 napisał(a):Szkoda że biały...
Niestety w Polsce kolor ten kojarzy się z autami firmowymi. Prawda jest taka, że to jeden z piękniejszych deseni, o czym cały świat bardzo dobrze wie. Bardzo JDM'owa barwa, a auto – cóż – każdy chyba czytał o GTR.
Co do wyjazdu – bardzo bym chciał, ale charakter mojej pracy, inwestycja i projekt skutecznie obcinają każdy weekend.