MX-5 powiem ze dala mi poziom adrenaliny wyzszy niz normalnie, taki gokart zarejestrowany, lekki i zrywny, frajda na maxa.
Nowe twarze, nowe znajomosci oby tak dalej z checia zapraszamy ponownie i dzieki za spotkanie wszystkim
adidom mamusia tez ma mazdeczke i postanowila przyjechac, choc myslalem ze zartowala
Widzewianka_TM,
mentos189,
jag,
bartezm sciagajcie znajomych na nastepne spotkania moze nie bedzie tak wialo jak teraz.
Mieczyslaw zajebiaszcze oponki letnie, kolpaki nowe dostaniesz na urodziny

wierny Miecio jak zawsze nas odwiedza

choc Ci glowa pekala z bolu ale sie trzymales do konca
Widzewianka_TM jeszcze nie spotkalem osoby plci zenskiej ktora by wiedziala o silnikach i osprzecie az tyle i co najwazniejsze sama robila to wszystko, chyle czola... gratulacje, gdzie ty sie chowalas

tuzin braci masz
jag zapraszamy ponownie, i chyba juz sie gdzies spotkalismy tak mi sie wydaje cos mi swita w glowie ale nie wiem gdzie.
mentos189 "niezle" spojlery pługi i felunek, sporo pracy i fantazji przed i za Toba
dcc69 ten link do trasy to cos nie teges, okolice wroclawia widze... i Olsztyn

i niby 300km

nie kumam. Miala byc Jura Krakowsko-Czestochowska.... i tam wlasnie chce jechac na majowke bo bede miec wolny weekend a slyszalem ze jest bombowo jak inny swiat. I Dareczku-serwisancie

pozbieraj foty zloz w calosc i zamieszczaj link na pierwszej stronie, i przyloz sie do MS a nie tylko slychac od ciebie o Automobilklubie.... itd choc zamierzam skorzystac z wycieczki
Dzieki za opinie i gratulacje o mojej X9

troche mnie jeszcze pracy przy niej czeka no ale to tak jest zeby bylo lepiej
Aha i ludziska dawac fotki i linki tu czy prosto do Darka na PW