Piłka nożna – Warszawa i okolice

Postprzez Szalotka » 21 kwi 2009, 15:49

Myjk napisał(a):No dobrze, to trzeba zebrać minimum 10 osób (ze dwie do zmiany) per drużyna
+ bramkarz i wstępnie formować pozycje.

Bramkarz jest wazny. Trzeba postawic kogos kto ma jakie kolwiek pojecie o bronieniu, tym bardziej ze nie sa o bramki do pilki recznej tylko tkz 3/4 ligowej ;)
Szalotka

Postprzez Myjk » 21 kwi 2009, 15:51

Czyli mówicie o tym większym boisku – a nie przy cmentarzu?
Pozdor Myjk
Forumowicz

Od: 26 paź 2007, 08:01
Auto: Mitsubishi Outlander
PHEV '20

Postprzez Szalotka » 21 kwi 2009, 15:57

A te przy wiadukcie to nie o nim mowa? Bede dzisiaj z beso rozmawial na zywo to sie dowiem
Szalotka

Postprzez beso » 21 kwi 2009, 16:30

tak dyrektorka uczyla mnie matmy przez ostatnie dwa lata gimnazjum :P teraz uczy mojego brata :P

nie chodzi o to boisko przy klimatycznej (gimnazjum) nie jest tak sliskie jak to przy wiadukcie, i jest wieksze, nie trzeba grac po 5+1 tylko 8+1 albo nawet 9+1 :)
beso

Postprzez Szalotka » 22 kwi 2009, 08:48

beso napisał(a):nie chodzi o to boisko przy klimatycznej (gimnazjum) nie jest tak sliskie jak to przy wiadukcie, i jest wieksze, nie trzeba grac po 5+1 tylko 8+1 albo nawet 9+1

Boisko dobre. Duzo miejsca, trybunki, jest parking. Mozna zorganizowac mecz w jakis wtorek w ramach spotu. :)
Szalotka

Postprzez beso » 22 kwi 2009, 12:26

gromaciek obejrzal wczoraj boisko sprawdzil murawe a ja smigam kliknac pare fotek boiska i wrzuce aby kazdy obejrzal sobie :) moze uda mi sie dowiedziec wolne terminy :) zawsze mozemy zamienic wtrokowy spot na inny dzien i wtedy zrobic spota !! pozdro !!!
beso

Postprzez Szalotka » 22 kwi 2009, 12:33

Mozna poprostu ustawic mecz w jakis wtorek na 19 i bedzie spot z atrakcja :)
Szalotka

Postprzez Myjk » 22 kwi 2009, 12:43

Dokładnie, będą kibice. :) Trzeba będzie zmobilizować spotowiczów ;)

Jeśli chodzi o boisko, to tutaj szczątkowo je widać.
Bardzo ładne boisko, choć nie wiem jak teraz stan "murawy".

Boisko Stara Miłosna, ul. Klimatyczna 1

Jeśli mecz będzie we wtorek, to koszulki (białe z czarnymi akcentami – z numerami oczywiście) mogę na mecz załatwić. Tylko każdy będzie musiał mieć do tego czarne spodenki i białe getry. Pytanie podstawowe, ile osób by mogło zagrać.

Na ten czas mamy:

1. beso
2. gromaciek
3. Trolix
4. Speed
5. Spanian
6. Myjk – środek pomocy
7. marcinkosky
8. CezaR83

Pisał ktoś może do reszty ludzi piszących kiedyś w tym wątku?
Jak nie, to mogę nasmarować...
gromaciek, ogarniesz oponentów w Peugeocie? :)

Termin można ustalić na wtorek, g. 19. Pytanie tylko kiedy będzie wolny termin...

PS mogę też załatwić sędziego – nie są to duże koszty po rozłożeniu na dwie drużyny.
Ostatnio edytowano 22 kwi 2009, 18:26 przez Myjk, łącznie edytowano 5 razy
Pozdor Myjk
Forumowicz

PHEV '20

Postprzez beso » 22 kwi 2009, 12:58

bylem dzis i juz mowie ze w tyg mozemy zapomniec o wynajeciu boiska pozostaje nam sobota, godziny 16-18, 18-20, 20-22 prosze o decyzje bo musze pojsc i zglosic i dowiedziec sie o kwote

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano 22 kwi 2009, 13:10 przez beso, łącznie edytowano 1 raz
beso

Postprzez Szalotka » 22 kwi 2009, 13:06

Myjk napisał(a):gromaciek, ogarniesz oponentów w Peugeocie?

caly czas to robie. postaram sie jak najszybciej :)
beso napisał(a):bylem dzis i juz mowie ze w tyg mozemy zapomniec o wynajeciu boiska pozostaje nam sobota, godziny 16-18, 18-20, 20-22 prosze o decyzje bo musze pojsc i zglosic i dowiedziec sie o kwote

poczekaj ok? musi byc pewna nasza druzyna i przede wszystkim peugeot
Szalotka

Postprzez Szalotka » 22 kwi 2009, 13:10

Myjk napisał(a):Na ten czas mamy:

1. beso
2. gromaciek
3. Trolix
4. Speed
5. Spanian
6. Myjk

Myjk jeszcze marcinkosky jest chetny. Jest jego post chyba na wczesniejszej stronie :)
Szalotka

Postprzez beso » 22 kwi 2009, 13:11

wyzej wrzucilem fotki, spokojnie,poszedlem spytac jakie dni sa wolne niestety tylko sobota
beso

Postprzez Myjk » 22 kwi 2009, 13:14

beso napisał(a):bylem dzis i juz mowie ze w tyg mozemy zapomniec o wynajeciu boiska pozostaje nam sobota, godziny 16-18, 18-20, 20-22 prosze o decyzje bo musze pojsc i zglosic i dowiedziec sie o kwote

Mówiłem, że tam ciężko z terminami. Ja obstawiam 18-20 i chyba tego trzeba się trzymać.
Może 9 albo 16 maja?

gromaciek napisał(a):caly czas to robie. postaram sie jak najszybciej

Super.

gromaciek napisał(a):Myjk jeszcze marcinkosky jest chetny. Jest jego post chyba na wczesniejszej stronie

Hm... gdzieś mi go zjadło, bo wklejałem.... uzupełnione.
Pozdor Myjk
Forumowicz

PHEV '20

Postprzez Szalotka » 22 kwi 2009, 13:14

beso napisał(a):wyzej wrzucilem fotki, spokojnie,poszedlem spytac jakie dni sa wolne niestety tylko sobota

mecz dopiero pewnie bedzie ogarniety na maja po przedluzonym weekendzie. Nie da sie tak szybko przeciez tego zalatwic, ewentualnie w przyszlym tygodniu jakis czwartek np
Szalotka

Postprzez beso » 22 kwi 2009, 13:17

hm.. ja pojade dzis lub jutro w sprawie tych koszulek do kumpla sie dowiedziec ile by chcial za zrobienie...
beso

Postprzez Szalotka » 22 kwi 2009, 13:20

beso napisał(a):hm.. ja pojade dzis lub jutro w sprawie tych koszulek do kumpla sie dowiedziec ile by chcial za zrobienie...

Myjk napisal ze ma do ogarniecia koszulki i to z numerami. Chyba ze zrobimy klubowe z numerami i nickami, ale to juz nie ja o tym decyduje. Z Myjkiem w tej sprawie rozmawiaj :)
Szalotka

Postprzez kierownik » 22 kwi 2009, 13:27

ja się na razie nie piszę... a pobroniłbym chętnie :D
może w czerwcu pogadamy :)
Forumowicz

Od: 18 gru 2005, 02:26
Auto: służbowe

Postprzez Myjk » 22 kwi 2009, 13:31

Na jednorazowy mecz nie ma się co podpalać. Komplet "średnich" jakościowo (koszulka + spodnie) to około 100 zł.
Z "uniwersalnymi" numerami. Jeśli chodzi o nicki, to koszt takiego druku jest spory (dodatkowe 30-40 zł).
Pozdor Myjk
Forumowicz

PHEV '20

Postprzez Szalotka » 22 kwi 2009, 13:35

Myjk napisał(a):Na jednorazowy mecz nie ma się co podpalać. Komplet "średnich" jakościowo (koszulka + spodnie) to około 100 zł.
Z "uniwersalnymi" numerami. Jeśli chodzi o nicki, to koszt takiego druku jest spory (dodatkowe 30-40 zł).

Dokladnie. Na poczatek wystarczy to co jest a o klubowych mozna pomyslec jakby sie w przyszlosci jakas mala liga utworzyla. W koncu my wychodzimy z ta inincjatywa :) oprocz peugeota sa jeszcze inne kluby, ktore z pewnoscia tez by chcialy zagrac jakis sparing np. z nami :D
Szalotka

Postprzez CezaR83 » 22 kwi 2009, 16:46

Hmm Hmmm wiecie co chłopcy jak ustalicie konkrety to ja chętny tylko musze znać terminy.... na jakim to w końcu boisku byśmy pykali? (adres) oo q*wa jak dawno nie grałem... czas bedzie sobie przypomnieć to i owo.... "piłka jest okrągła a bramki są dwie" ? :D
Zawsze kiedy piszesz głupie posty, Bóg zabija Kotka!
Obrazek
Obrazek
Forumowicz

Od: 26 lip 2008, 17:47
Auto: Była: M3 BK A+ 1.6 MZCD
Jest: BP eSkyX AT FWD Takumi