European Mazda Meeting 2005, 27-29.05
Co jest saperka? 

- Od: 16 gru 2004, 22:22
- Auto: Mazda GD 626 LX limo, USA ver.
Dzinka 

Xionc napisał(a):A weźmie ktoś saperkę? Tylko żeby był w piątek rano na polu namiotowym. Albercik?
Nie zabardzo czaje, po co komu saperka, co będziemy robić okopy
Czy co
Więc jak ktoś chce sobie pokopać to niech zabiera
!!!
P.S.
Czyli w piątek o 8:00 na ostatniej stacji benzynowej przed granicą!!!!
Wszystko co dobre ....... niech nie kończy się nigdy
!!!!
!!!!
- Od: 6 maja 2005, 20:10
- Auto: Mazda 626 1.8 16V 1994
Albercik napisał(a):Więc jak ktoś chce sobie pokopać to niech zabiera !
a jak spadnie deszcze to inaczej zaśpiewasz
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH | 2 x CX-5
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH | 2 x CX-5
Xionc napisał(a):czyli, jak tak podliczyć i jak dobrze pójdzie to jadą:
Achemenid
Bilon
Xtreme3
Inka & marek
MBMASTER
Xionc
michas
ivo
GreG
Albercik
JACU626
Tak to u nas jest ze spotami.
Achemenid napisał(a):Xionc do tej listy dopisz ze na pewno jedzie redoo tylko on jest w Gracu i nie ma netu ale potwierdzil na sms i jedzie na 100% razem ze mna ale z Wiednia
To ze jedzie redoo tez moge potwierdzic sam go rejestrowalem na stronie mazdaklub . Po za tym na dzien dzisiejszy ja tez jade na słowacje z kobietą ( 99% ) . Mial tez jechac olek (ale nie moge sie do niego dodzwonic aby potwierdzic na 100 %). Oprócz mnie tez jedzie miesiek , ale on bedzie dopiero w sobote , poniewaz nie dostal urlopu .
Chcialbym sie dowiedziec czy spotykamy sie w chyznym o godz.8:00 ? (Oczywiscie chodzi mi osoby jadace przez to przejscie graniczne ) Ja bedę jechal z Krakowa.
I jeszcze mnie interesuje kto spi w jakims hotelu lub pensionacie a kto na polu namiotowym?
Pozdrowienia
NewArK
PS. Redoo to juz drugi raz sie wybiera na tego spota

- Od: 24 sie 2004, 22:04
- Auto: 323F 1.8 '92 BG 16v SOHC LPG 103 KM
626 1.8 '96 GE 16V LPG 105 KM
newark napisał(a):mnie interesuje kto spi w jakims hotelu lub pensionacie a kto na polu namiotowym?
Rozumiem, że to ten 1% niepewności
, trzeba się asekurować.
Jak znajdę mój namiot, to się w nim prześpię i też na 99% nie sam
Pozdrawiam Kraków, ja niestety przekraczam k. Opavy.
P.S. Jeśli ktoś się wybiera z dalsza, to ponawiam moją propozycję noclegu po drodze...

Wazne dla wszystkich .
Droga miedzy BIELSKO BIALA a CIESZYNEM jest w remocie sa tam spore korki .
DLA tych co bedo jechac krajowa jedynko (1) polecam w katowicach zjazd na ZORY (nr 91) i dalej na cieszyn wyjazd w skoczowie i spotkanie na stacji chyba ORLEN. po prawej stronie tak troche pod gorke to jest oczywisie ostatnia .
Winiety na slowacje to natej stacji lub 50m po przekroczeniu polskiej granicy w takiej budzie po prawej stronie
W czeskim cieszynie skrecamy na droge do ZILINA (nr E75 , / 11) i uwaga jak pamietam droga na Ziline jest obok dworca atobusowego Na na tej drodze jest przejscie graniczne na slowacje i potem autostrada do bratyslawy.
Na autostradzie jest ograniczenie do 130 i radze sie tego trzymac bo smerfy slowackie celowo poluja na polakow bo im sie zawsze spieszy i sciagaja dole ( min 2000 sk ) pod byle pretekstem, nie daj sie sprowokowac jak nie masz forsy to przejazd do miasta i strata czasu .
Odradzam droge na CHYZNE z powodu slynej ZAKOPIANKI i bardzo kretej drogi na poczatku trasy na slowacji .
Droga miedzy BIELSKO BIALA a CIESZYNEM jest w remocie sa tam spore korki .
DLA tych co bedo jechac krajowa jedynko (1) polecam w katowicach zjazd na ZORY (nr 91) i dalej na cieszyn wyjazd w skoczowie i spotkanie na stacji chyba ORLEN. po prawej stronie tak troche pod gorke to jest oczywisie ostatnia .
Winiety na slowacje to natej stacji lub 50m po przekroczeniu polskiej granicy w takiej budzie po prawej stronie
W czeskim cieszynie skrecamy na droge do ZILINA (nr E75 , / 11) i uwaga jak pamietam droga na Ziline jest obok dworca atobusowego Na na tej drodze jest przejscie graniczne na slowacje i potem autostrada do bratyslawy.
Na autostradzie jest ograniczenie do 130 i radze sie tego trzymac bo smerfy slowackie celowo poluja na polakow bo im sie zawsze spieszy i sciagaja dole ( min 2000 sk ) pod byle pretekstem, nie daj sie sprowokowac jak nie masz forsy to przejazd do miasta i strata czasu .
Odradzam droge na CHYZNE z powodu slynej ZAKOPIANKI i bardzo kretej drogi na poczatku trasy na slowacji .

- Od: 20 cze 2004, 15:39
- Auto: Mazda 626GW FS 2.0L 98.
newark napisał(a):I jeszcze mnie interesuje kto spi w jakims hotelu lub pensionacie a kto na polu namiotowym?
Albo w samochode

Tego tez nie wylkuczam :–)
Majki a jesli ktos by spal w hotelu np. w Pezinoku czy bedzie jakis mozliwy transport albo taxi zeby dowiesc w nocy do hotelu ( jakby ktos troszke piwka wypil )?
Pozdrowienia
NewArK
Majki a jesli ktos by spal w hotelu np. w Pezinoku czy bedzie jakis mozliwy transport albo taxi zeby dowiesc w nocy do hotelu ( jakby ktos troszke piwka wypil )?
Pozdrowienia
NewArK

- Od: 24 sie 2004, 22:04
- Auto: 323F 1.8 '92 BG 16v SOHC LPG 103 KM
626 1.8 '96 GE 16V LPG 105 KM
Mysle, ze bede mozliwe sie umawiat, jesteszmy klubowice, nie???

Xionc napisał(a):Albercik napisał(a):Więc jak ktoś chce sobie pokopać to niech zabiera !
a jak spadnie deszcze to inaczej zaśpiewasz
a no tak
!!!!
Ale Majki obiecał że nie będzie padać
!
Teraz tak poważnie to zabiera ktoś czy nie????
I wogóle co jeszcze zabieracie!!!!!!
Ja wezmę " butlę i palniczek"
Wszystko co dobre ....... niech nie kończy się nigdy
!!!!
!!!!
- Od: 6 maja 2005, 20:10
- Auto: Mazda 626 1.8 16V 1994
newark i inni, którzy nie doczytali. SPOTYKAMY SIĘ W PIĄTEK O ~8:00 RANO NA STACJI BENZYNOWEJ (CHYBA ORLEN) OKOŁO 2 KM PRZED PRZEJŚCIEM W CIESZYNIE
a my śpimy w namiocie, myśle ze nic do zarcia nie ma co brac, bo tam będzie. Mysle tylko czy brac grilla?!?
a my śpimy w namiocie, myśle ze nic do zarcia nie ma co brac, bo tam będzie. Mysle tylko czy brac grilla?!?
Pozdrawiam,
Bede 31°C!!!!!!! Bede suprowe!!! A integracja tez

Ja jade jutro z Ostrawy przez "Příbor" i Olomouc do "Valtice u Břeclavi", kde bede spac i rano w piatek wyjedzie do Bratyslawy i Pezinoku. Musie tam byc uprzednio bo jeste czlonek grupy organyzacyjne
a bede przygotowal wszystko potrzebne dla Was, klubowicow

Achemenid napisał(a):czy na 502 potrzeba winiete .
jede od wiednia przez petrezalka
Nie