BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
szkodnik_byd napisał(a):http://www.allegro.pl/item609509556_mx_5_polska_mazda_miata_turbo_mx5_mx_5.html
to jest klubowa pytajnik
a moze nasz przedstawiciel zna ja ze mx-5 club pytajnik
i jeszcze jedna kwestia czy w tej nowszej budzie jest wiecej miejsca pytajnik
ten kolo ma jeszsze z kompresorem miate jak to sie sprawuje pytajnik
Nie znam. Chinska turbina, chinski kolektor, czerwone srubki, zero wykresu, zawrotna cena – postoi dlugo na allegro to stanieje.
Ladny kolor, miejsca tyle co w NA, tyle ze jak przymierzalem sie do NB to wydaje mi sie ze jest mniej miejsca na wys.kolan na boki.
Less roof, more fun

Pit napisał(a):Ja mam pomysłaKaraś nam wisi imprezę, farciarz przyjeżdża i trzeba go przywitać
...jest piękna wiosna... czy tylko mi układa się to w logiczną całość?
Pomyślimy...pomyślimy
Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
BYDGOSZCZ- Sobota 18 IV godz.7.00 Tesco – Misja Konin!
Panie fajv, zmien Pan bledna informacje w temacie...
sq2jul napisał(a):Czy ktos z Was jest w stanie wypozyczyc na weekend (czas zlotu) antene do cymbal radia na podstawie magnetycznej? Bylbym bardzo zobowiazany
ja miec dwie ale druga w reklamacji wiec dupa ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
szkodni_byd dzieki za odpowiedz... zorganizowalem sobie kawal druta
niestroi sie to za chole*e no ale mysle, ze do celow kolumnowych wystarczy
btw. w morde jeza... trzeba sie zaczac pakowac w koncu, no nie?
Ale wodka juz sie 'chlodzi' w samochodzie – z pragnienia nie zdechne 
btw. w morde jeza... trzeba sie zaczac pakowac w koncu, no nie?
Dopiero co dotarliśmy do domu.... bardzo dziękujemy za wspólną zabawę
pozdrawiam,
mckoper
pozdrawiam,
mckoper
ja Równiez dziekuje za wspolną zabawe było przednio 
Pit napisał(a):karaś, poznajesz? To karaś! Nieśmiertelny
lol

co to za kundelek?
z Karasia parówki były na zlocie, a teraz co? będzie przerobiony na chińszczyznę?
chyba nie jestem na bieżąco
z Karasia parówki były na zlocie, a teraz co? będzie przerobiony na chińszczyznę?
chyba nie jestem na bieżąco
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Adisbdg napisał(a):Orientuje się ktoś gdzie dostane oryginalną uszczelkę pod pokrywę (leci po klawierce) do Madzi Mx-3 szukałem troszkę w Bydzi ale znajdowałem same tanie zamienniki
www.carspeed.pl
sprawdz na inowroclawskiej powinna byc i wbrew pozorom w dobrej cenie nieraz maja tak stare czesci ;p