Mazda 323C BA 1.5l Z5 '95r.
Nawet mocno zmodyfikowane z5 nie daja rady przekroczyc seryjnego momentu, sam wykres dziwny i obroty mocy maks i momentu bardziej jak dla silnika 8 zaworowego.
musze przejrzeć wykres w tuningu.
mam zamiar sie cieszyc tym co jest
że powiedzmy 88koni trzyma i nie dymiło w czasie hamownia. nie tak jak by można było sie spodziewać.
Za jakiś czas wybiorę sie na lepszą hamownie, przynajmniej teoretycznie, zobaczymy co i jak
mam zamiar sie cieszyc tym co jest
Za jakiś czas wybiorę sie na lepszą hamownie, przynajmniej teoretycznie, zobaczymy co i jak
Adamos napisał(a):W końcu zamontowałem 3 stop,.
No i

Niczego przynajmniej nie przysłania 
Dzis zamontowana gałka do zmiany biegów i mieszek skórzany. Zdjec niestety nie mam ale może i dzis coś wkleję. ale średnio mi to sie podoba. gałka jest prezentem a skóra jak dla mnie nie wiele lepsza od gumowego kondoma
zobaczycie ocenicie
zobaczycie ocenicie
No i ładnie Adamos
Jeszcze daj ciut lepsze zdjęcie, żeby ją lepiej było widać 
Adamos nie sluchaj ich – bardzo fajne fele – rant spoleruj a środek pociąfnij na jakiś grafit ewentualnei na bialo i będziesz mial najfajniejszą mazdę w całym 3mieście
- Od: 7 sie 2008, 11:39
- Auto: Mazda 323F BA '96 1,5 STAG
nowe foty porobione
? pochwal sie
MAZDA BOGIEM, PALIWO SPOSOBEM, JAZDA NAŁOGIEM -------------- Zycie wyborem , szybki zakret , długa prosta , wypadek ukradkiem , duszek do nieba przypadkiem ,
Czy CIEMNO ! czy JASNO ! jedzie MAZDA przez miasto
tel.512295609
gg. 7134474
Czy CIEMNO ! czy JASNO ! jedzie MAZDA przez miasto
tel.512295609
gg. 7134474
- Od: 8 sty 2008, 22:13
- Auto: MAZDA PREMACY 2.0 DITD EVOLUTION EDITION