krzych napisał(a):mieszajac ze zwyklym ON z innej stacji (Lukoil)
nie lej tego zasiarczonego ruskiego szmelcu, a zobaczysz,że Twoje boje z DPF się skończą
www.mazdaspeed.pl
brii napisał(a):Ja cały czas jeżdżę na ropie z Lukoila i nie ma problemów (ale nie Mazdą).
Yapa napisał(a):krzych napisał(a):mieszajac ze zwyklym ON z innej stacji (Lukoil)
nie lej tego zasiarczonego ruskiego szmelcu, a zobaczysz,że Twoje boje z DPF się skończą
jarku007 napisał(a):Wczoraj zalałem VP z GTL w ilości 56 litrów .<br>Przejechałem okolo 35 kilometrów , ale z wnioskami zaczekam na dłuższą trase .<br>Cena za litr to 3,83 a np. na pobliskiej stacji Orlenu Verva była po 3,89 .<br> Paliwo prakytcznie się nie pieni , a kolor jest troszeczkę jaśniejszy jak inne paliwa Diesla z innych koncernów .
<br>Pewnie że tak !<br>W Tarnowie na Nowodąbrowskiej ( trasa wylotowa na Kielce )<br>Tylko niewiem czy będzie Ci się opłacać podjechaćkrzych napisał(a):A zdradzisz miejsce z tak niska cena? U mnie jest po 4,02
8dyb8 napisał(a):nie wiem jak w przypadku tych paliw typu 99-100 oktanow [...] ale jak ktos tankuje 95/98/ON to nie ma znaczenia na jakiej to stacji bo i tak wszystkie stacje biora paliwo z tego samego (najblizszego) zrodla w danym regionie
8dyb8 napisał(a):wszystkie stacje biora paliwo z tego samego (najblizszego) zrodla w danym regionie
8dyb8 napisał(a):ten sam gaz jest na jakims shellu co na stacji noname, a roznica pewnie z 20 groszy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości
Moderatorzy Opinie i Poradniki