witam ostatnio moje uszy odebrały dziwny dźwięk spod maski , no wiec pokrywa silnika w góre i słysze, że coś wyje z okolic kolektora ssacego
moze macie jakieś pomysły czym to może być spowodowane??
pozdrawiam
wycie z kolektora ssacego
Strona 1 z 1
dzisiaj zczytywałem kody błędów no ale dioda zaświeci sie raz i gaśnie no i nie wiem co to oznacza
poza tym wyczyściłem przepustnice (nawiasem mówiąc wyciałem sobie uszczelke pod przepustnice z tektury – dzieki linkow z forum – bo w serwisie nie mieli )ale dalej wyje
zastanawiam sie czy silniczek krokowy znajduje sie w przepustnicy bo to jakby bardziej z okolic przepustnicy wyje po głebszym przysłuchaniu sie
poza tym wyczyściłem przepustnice (nawiasem mówiąc wyciałem sobie uszczelke pod przepustnice z tektury – dzieki linkow z forum – bo w serwisie nie mieli )ale dalej wyje
zastanawiam sie czy silniczek krokowy znajduje sie w przepustnicy bo to jakby bardziej z okolic przepustnicy wyje po głebszym przysłuchaniu sie
mazda mazda
- Od: 11 mar 2005, 15:12
- Auto: Mazda 626 GE 1.8 16V 92r
sprzedana
kocurek napisał(a):to jest dzwiek jakby zużyte łożysko
I co doszedłeś co to...? U mnie też w 626 GE FS pojawił się dziwny dzwiek... Jakby metal szorował o metal, dziwny dzwiek... Gdzieś z okolic kolektora ssącego ale nie jestem pewny...Czasem jest a czasem nie... Muszę nagrać ten dzwięk...
- Od: 8 maja 2006, 17:12
- Auto: Niedługo Mazda GH 2.2 :–)
Strona 1 z 1