WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Ja bardzo proszę, aby ciągłe rozmowy o ściganiu przenieść na PW GG czy cokolwiek innego.
Nadmieniam też że jako Klub nie będziemy jeździć ani na Utratę ani na TVN czy gdziekolwiek na wyścigi. Jeżeli ktoś ma chęć tak spędzać czas, to proszę bardzo – poza spotami czy po nich... Na pewno nie będzie to główna atrakcja wtorkowych spotów.
Nadmieniam też że jako Klub nie będziemy jeździć ani na Utratę ani na TVN czy gdziekolwiek na wyścigi. Jeżeli ktoś ma chęć tak spędzać czas, to proszę bardzo – poza spotami czy po nich... Na pewno nie będzie to główna atrakcja wtorkowych spotów.

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
pinky napisał(a):Wiesz święta i takie tam to sie powoli i spokojnie jeździło, na konin jak będziemy jechać przewiduję spalanie na poziomie 8,5l/100 w trasie. O ile nikt nie będzie prowokował.
ja przewiduje troche powyzej 6 litrow
Ja dzisiaj znów odpadam.
Nadal jestem bez samochodu i zaczyna mi w oczy patrzeć wizja wyjazdu do Konina bez niego
Czy ewentualnie w najgorszym wypadku u kogoś znalazły by się dwa wolne miejsca w drodze na Zlot?
Nadal jestem bez samochodu i zaczyna mi w oczy patrzeć wizja wyjazdu do Konina bez niego
Czy ewentualnie w najgorszym wypadku u kogoś znalazły by się dwa wolne miejsca w drodze na Zlot?
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
malutka napisał(a):Ja bardzo proszę, aby ciągłe rozmowy o ściganiu przenieść na PW GG czy cokolwiek innego.

zgadzam się w 100% i podpisuję się "rencami i nynami"
więc Torwar 
postaram się, ale mogę się spóźnić kilka chwil 
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
mnie znów nie będzie, ponieważ bawię 3 tygodnie w busku zdroju z przerwą na święta (właśnie dopiero co dojechałem do buska z powrotem) jakoś pewno pojawię się na spocie, jak już będę w wafce znów
więc bawcie się dobrze
pozdrawiam
więc bawcie się dobrze
pozdrawiam
póki co, niczego nie szukam...
- Od: 31 maja 2007, 15:09
- Auto: 626 GF FS 136KM
Don Corleone napisał(a):Nadal jestem bez samochodu i zaczyna mi w oczy patrzeć wizja wyjazdu do Konina bez niego
heh mam to samo.... ale przyjadę pożyczakiem dzisiaj... a do Konina chyba Hondzią z kolegą...
Do Zoba.
CezaR83 napisał(a):do Konina chyba Hondzią z kolegą
a Hondzia jest 4-5 osobowa ?
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
CezaR83 napisał(a):a do Konina chyba Hondzią z kolegą...
a to jest zlot Mazdy czy Hondy?
Don Corleone napisał(a):a Hondzia jest 4-5 osobowa ?
5
Adaś napisał(a):a to jest zlot Mazdy czy Hondy?
Niby Mazd ale sa wypadki losowe, poza tym mam zapłacony wjazd za Auto a nie za 'Auto only Mazda!'