Jelenia Góra – Reaktywacja! – najbliższy spot 18.01.2020r
Nie ma to jak umyć sobie autko, woskować ponad 1,5H... odstawić na miejsce i tylko patrzeć jak siostra ropzier#$% Ci drzwi przy wyjeżdżaniu swoim opelkiem ;/ całe wgniecione.. profil ruszony.. Macie kogoś znajomego kto w miare dobrze to robi za rozsądną cenę.. ?
- Od: 17 sty 2009, 19:24
- Auto: 323F BA 1,5 + lpg
Oooooops!!! W morde to ładny prezent dostałeś od Siostry na Święta
Ja miałem zaj.....ego mechanika-lakiernika ale niestety odszedł na tamtem lepszy Świat przy składaniu mojej pierwszej skasowanej przeze mnie 323F
(Rozchorował się gość i nie dało się go uratować, a szkoda bo dobry był)

Ja miałem zaj.....ego mechanika-lakiernika ale niestety odszedł na tamtem lepszy Świat przy składaniu mojej pierwszej skasowanej przeze mnie 323F
http://ttm.mtp.pl/
A dokładniej to:
http://psm.mtp.pl/
Ja tam cały czas siedze nad CarPC ;/ Niestety ale prędkość użytego dysku (karta Compact Flash 16 giga) pozostawia wiele do życzenia... Wczoraj przez całą noc instalował się system ;D Dzisiaj niestety ale trzeba jeszcze raz
Najwazniejsze, ze wszystkie podzespoły są sprawne
I mechanicznie wszystko wiem jak podłączyć
Pozostaje teraz zainstalowanie potrzebnego oprogramowania i przeniesienie wszystkiego do samochodu ;D
A dokładniej to:
http://psm.mtp.pl/
Ja tam cały czas siedze nad CarPC ;/ Niestety ale prędkość użytego dysku (karta Compact Flash 16 giga) pozostawia wiele do życzenia... Wczoraj przez całą noc instalował się system ;D Dzisiaj niestety ale trzeba jeszcze raz
Pozostaje teraz zainstalowanie potrzebnego oprogramowania i przeniesienie wszystkiego do samochodu ;D
Żyj szybko... A umieraj kiedy chcesz...
- Od: 19 sty 2009, 21:02
- Auto: Mazda MX-3 1.6 '96
chabas napisał(a):Ja tam cały czas siedze nad CarPC ;/ Niestety ale prędkość użytego dysku (karta Compact Flash 16 giga) pozostawia wiele do życzenia... Wczoraj przez całą noc instalował się system ;D Dzisiaj niestety ale trzeba jeszcze raz oczko Najwazniejsze, ze wszystkie podzespoły są sprawne zeby I mechanicznie wszystko wiem jak podłączyć zeby
Jakiej karty uzywasz? Mysle ze jezeli zamienilbys na CompactFlasha i kupil sobie takie Extreme IV albo Ducati od sandiska (ok 300zl

Fotografia Ślubna www.igordyjach.com
- Od: 25 gru 2007, 17:05
- Auto: 626 GW RF2A 99'
M6 GG RF7J 07'
M2 DE 1,5 MZR 10'
M3 BL 2.0 Disi 12'
Mam CompactFlasha
Kingstone 16 giga 133x ;d
Ale juz jestem na dobrej drodze ;D Praktycznie wszystko wgrane... Teraz tylko skonfigurowac front panel
No i skleilem wczoraj dokladke zderzaka
Nic nie widac i bardzo ładnie się trzyma
Teraz wystarczy tylko zamontowac wszystko ;d
Ale to raczej przyszly tydzien...
Ale juz jestem na dobrej drodze ;D Praktycznie wszystko wgrane... Teraz tylko skonfigurowac front panel
No i skleilem wczoraj dokladke zderzaka
Ale to raczej przyszly tydzien...
Co powiecie na spota 1 Maja??
Lub jakos w tym okresie majówkowym??
To dodaj AnanasQ info o spotkaniu majowym i tylko konkretyn termin trzeba bedzie ustalic
1 lub 2 maja raczej? Ja bym nawet proponował 1 Maja wtedy chyba wolne jest wszedzie wiec gdzies kolo 12-13 nawet jak jeszcze jasno... Ewentualnie jakiś grill?? Mozna tez wieczorkiem
Dawajcie propozycje 
To dodaj AnanasQ info o spotkaniu majowym i tylko konkretyn termin trzeba bedzie ustalic
1 lub 2 maja raczej? Ja bym nawet proponował 1 Maja wtedy chyba wolne jest wszedzie wiec gdzies kolo 12-13 nawet jak jeszcze jasno... Ewentualnie jakiś grill?? Mozna tez wieczorkiem
Ostatnio edytowano 15 kwi 2009, 14:04 przez chabas, łącznie edytowano 1 raz
heeee
??
jesli to byla BA to 323C chyba... Fki byly tylko 5-D BG, BA i BJ
a i prawda jest ze cos nas malo sie zrobilo... jeden mega-hahaha-spot nam wyszedl i cisza... rozmawialem wczoraj z sasiadem z Xedem CA KF i mowil ze sie zaloguje
2 bloki dalej stoi piekny czarny Xed na 17caluskach – moze tez zawita...
McHornet napisał(a):białą 323f tylko ze 3drzwiową...
jesli to byla BA to 323C chyba... Fki byly tylko 5-D BG, BA i BJ
a i prawda jest ze cos nas malo sie zrobilo... jeden mega-hahaha-spot nam wyszedl i cisza... rozmawialem wczoraj z sasiadem z Xedem CA KF i mowil ze sie zaloguje
- Od: 18 lut 2005, 01:13
- Auto: 323F BA Z5 '95
MATIZ M100 '00
Panowie, jak się będziemy tak zbierać jak ostatnimi czasy to badziewie z nas będzie a nie grupa Dolny Śląsk.
To ja podkładki klubowe założyłem, auto okleiłem naklejkami, które dostaliśmy prawie od samego Prezesa, a tu nawet nie możemy się dogadać żeby spotkanie zrobić, coś tu jest nie tak
Na forum tylko Chabas, McHornet i ja, czasami AnanasQ, a gdzie jesteście reszta chłopaków?
Niedługo to będą z nas łacha ciągnąć inni forumowicze.
AnanasQ – zrób info na pierwszej stronie, że spotkanie jest 1 maja o 16:00 pod Merkurym – kto będzie to będzie – taka jest moja propozycja, a spod hotelu możemy się przenieść ewentualnie gdzieś indziej.

To ja podkładki klubowe założyłem, auto okleiłem naklejkami, które dostaliśmy prawie od samego Prezesa, a tu nawet nie możemy się dogadać żeby spotkanie zrobić, coś tu jest nie tak
Niedługo to będą z nas łacha ciągnąć inni forumowicze.

AnanasQ – zrób info na pierwszej stronie, że spotkanie jest 1 maja o 16:00 pod Merkurym – kto będzie to będzie – taka jest moja propozycja, a spod hotelu możemy się przenieść ewentualnie gdzieś indziej.
Ostatnio edytowano 18 kwi 2009, 08:36 przez jpski, łącznie edytowano 1 raz