co powiedziec na to cacko

www.mazdaspeed.pl
wojtek85 napisał(a):Witam chciałbym sobie kupic mazde 3 Tylko niewiem jeszcze jaki slinki doradzcie mi cos czy lepiej wziaśc diesla czy benz 1,6 czy 2,0 wiekszosc km robie w miescie czasami tylko trasy sredni w miesiącu robie około 800km
wojtek85 napisał(a):co powiedziec na to cacko pytajnikhttp://otomoto.pl/mazda-3-gwarancja-na- ... 88888.html
kocio napisał(a):A co to takiego "fabryczne DVD"?
kocio napisał(a):Ja tam nie widzę otworku do odtwarzacza CD nawet..
kocio napisał(a):Może od navi?
kocio napisał(a):Może wie ktoś co to za ustrojstwo na prawo od lewarka zmiany biegów?
wojtek85 napisał(a):czyli mowicie zeby dac sobie z nim spokoj :?
Maciej Loret napisał(a):A powyżej panelu klimatyzacji, to nie jest odtwarzacz CD?
siechu napisał(a):w schowku jest wejście dvd-rom który czyta muzykę filmy itp.
siechu napisał(a):spytałem czy na pewno tempomat ma bo 2.0 benzyna wg mnie nie miała sprzedawca powiedział ze ma.
siechu napisał(a):Dla zainteresowanych mam VIN tego auta więc prosze o priv.
Maciej Loret napisał(a):siechu napisał(a):w schowku jest wejście dvd-rom który czyta muzykę filmy itp.
Na pewno? To jest czytnik od nawigacji?
Maciej Loret napisał(a):siechu napisał(a):spytałem czy na pewno tempomat ma bo 2.0 benzyna wg mnie nie miała sprzedawca powiedział ze ma.
A nie powinno być sterowania przy kierownicy?
Maciej Loret napisał(a):siechu napisał(a):Dla zainteresowanych mam VIN tego auta więc prosze o priv.
A to jakaś tajemnica?
siechu napisał(a):tak to jest właśnie od nawigacji dvd-rom, jedyne wejście na płyty jakie znajduje się w tym aucie, navi/dvd więc wszystko co tam wrzucisz i soft odtworzy to zadziała
siechu napisał(a):żadna ale nie chcę tego podawać wszystkim tlyko zaintersowanym
wojtek85 napisał(a):ok Dzięki za wypowiedzi widze ze musze szukac czegos innego moze cos doradzicie moze cos macie ciekawego na oku
Maciej Loret napisał(a):siechu napisał(a):tak to jest właśnie od nawigacji dvd-rom, jedyne wejście na płyty jakie znajduje się w tym aucie, navi/dvd więc wszystko co tam wrzucisz i soft odtworzy to zadziała
I jesteś pewien, że odtwarza muzykę i filmy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość