Tutaj się witamy
Chciałbym powitać wszystkich fanów " madzi"w szczególności z Trójmiasta. Mój kolejny nabytek po wysłużonej 626 to 6 w wersji hamerykańskiej z silniczkiem 2.3
Pozdro
Pozdro
-
ALI
Ale zamieszales slonik
Kane696 Witoj hanysie
czy tam gorolu
(hehe nie znam sie)
zapraszam o tu -----> http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=53337
Pozdro
Kane696 Witoj hanysie
zapraszam o tu -----> http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=53337
Pozdro

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
siema wszystkim
jestem w posiadaniu mazdy mx3 2.5 V6 24v o mazda speed wiem z neta wrucilem nia z nia angli ...jeszcze raz pozdrawiam trafilem tu miedzy innymi w poszukiwaniu mazdowiczow jak i pomocy bo bardzo chcialbym zostac w posiadaniu tej slicznotki czy ktos cos wie na temat przekladek w pl bo czytam i opinie sa podzielone....? szerokosci

-
radekph
siema wszystkim
jestem posiadaczem Mazdy MX-3 z silniczkiem 1.8 V6 24V od pół roku
pozdrawiam wszystkich
- Od: 6 kwi 2009, 09:49
- Auto: Kiedyś MX-3 1.8 V6 teraz zielona 323F BA 1.5 16V
Witam wszystkich
o forum już wiem dość długo, kolega mi polecił
czerpałem stąd informacje gdy rozglądałem się za Madzią
w końcu znalazłem odpowiednią, zakupiłem i można powiedzieć, że dołączyłem do rodziny
Jestem z Gliwic i mam obsesje na punkcie motoryzacji
chyba jak większość użytkowników tutaj. Mam nadzieję, że się dobrze zaklimatyzuję i poznam wielu ciekawych ludzi
pozdrawiam i przy okazji życzę wszystkim wesołych świąt
))
o forum już wiem dość długo, kolega mi polecił
Jestem z Gliwic i mam obsesje na punkcie motoryzacji
- Od: 25 mar 2009, 18:46
- Auto: Mazda 323F 1.8 115KM DOHC 95'
Witam
Od niedawna jestem posiadaczką 323 C. Jest to moje pierwsze całkiem własne auto, choć jeździłam już 626 jakiś czas temu. Mało jej na naszych ulicach i dlatego jest taka wyjątkowa:)Mam nadzieję, że będzie mi służyć jeszcze ładnych parę latek!
Forum odkryłam przy szperaniu po internecie celem poszerzenia wiedzy
Od niedawna jestem posiadaczką 323 C. Jest to moje pierwsze całkiem własne auto, choć jeździłam już 626 jakiś czas temu. Mało jej na naszych ulicach i dlatego jest taka wyjątkowa:)Mam nadzieję, że będzie mi służyć jeszcze ładnych parę latek!
Forum odkryłam przy szperaniu po internecie celem poszerzenia wiedzy
Madzia Madzi 
- Od: 12 kwi 2009, 16:31
- Auto: Mazda 323C BA, 96r. 1,5
Witam.
Info o forum dostałem od kotlesia pewnego – posiadacza Xedosa szóstego. Kotleś ten także namówił mnie na zakupienie którejś 323(F lub P – BJ) zamiast focusa. Zatem niedługo mam nadzieję takową powozić. Oby była srebrna.
Info o forum dostałem od kotlesia pewnego – posiadacza Xedosa szóstego. Kotleś ten także namówił mnie na zakupienie którejś 323(F lub P – BJ) zamiast focusa. Zatem niedługo mam nadzieję takową powozić. Oby była srebrna.
-
h0mer
h0mer napisał(a):Oby była srebrna.
srebrne są najlepsze
witamy wszystkich na Forum
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20