BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
porozmawialim trochu o cyganerii i poszlim cos wciagnac
dzieki za spotkanie 
jedna czy dwie byly pstrykniete ale autorzy jeszcze sie nie pochwalili
powiem tylko, ze Łukasz niezly wozek wyhaczył 

sq2jul napisał(a):powiem tylko, ze Łukasz niezly wozek wyhaczył

i chcieliśmy naszego PR'a na nim wywieźć do lasu

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Ja również dziękuję za spotkanko, było miło. Wesołych Świąt!!!
Łukasz & Five gdzie macie fotki?! 
no wlasnie wesolych swiat i mokrego dyngusa ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
czy ja jestem jakis nieproporcjonalnie wysoki czy mi sie tylko tak wydaje?? 
sq2jul, za dużo metki wciągasz i idziesz w górę a nie wszerz 

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
sq2jul napisał(a):czy ja jestem jakis nieproporcjonalnie wysoki czy mi sie tylko tak wydaje??
no skoro musisz jeździć z otwartym szyber dachem to chyba coś nie tak
Five – poproszę o fotkę na której jestem z moją nową gablotą
Pit poka poka CA 
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
jak dla mnie wypas
no i A/T 
no niezle niezle piotr a co to za dziwny nabytek z twojej strony na sprzedaz cy co
wyglada jak by skorka byla zadbana ;p no chyba ze pit kupil autko tego typu po to aby byc zaklinaczem pogody a to spotkanko o 19:30 to dzisiaj bylo
szkoda ze nie napisaliscie bym sie pojawil ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Autko chyba dla Mamy Piotrka