problem przy dodaniu gazu :(
Strona 1 z 1
czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego po odłączeniu przepustnicy dodam ze było to tylko odkręcenie tych głównych śrub i 3lub 4 dolnych moja madzia przy dodaniu gazu nie chce jechać robi buuuuuuuuu i gaśnie dodam również że tpsu nie odkręcałem wyciągnełem tylko wtyczke. Po za tym uszczelniałem rurę od powietrza także też ja po rozkręcałem ale według mnie i mechanika ode mnie wszystko jest podłączone ok . Czy jest możliwość ze ten czujnik sam się rozregulował jak go odpiołem z pod wtyczki
????????????proszę o jakąś poradę
BIALY195
- Od: 21 kwi 2008, 20:11
- Auto: MAZDA 323F 2.0 V6
yyyyy??czyli przepustnica byla odkrecona i przykrecona ponownie??Zlozone jest dobrze??Szczelnie??A bledy kompa sprawdziles?
-
waldii
przepustnica była odkręcana te 4 główne śruby potem te dwie od spodu dolne i tyle po psykałem tam wd bo chciałem wyczyścic w sumie sam nie wiem z czego i zaraz ponownie zakręcona dzisiaj mechanik sprawdzał i tez twierdzi ze przepustnica jest złożona wporządku
BIALY195
- Od: 21 kwi 2008, 20:11
- Auto: MAZDA 323F 2.0 V6
Pamiętam że u mnie też coś takiego się działo ale nawet przepustnicy nie zdejmowałem tylko sam dolot.
Poprostu coś było nie podłaczone (może pdciśnienie) ale dokładnie nie pamiętam.
Poprostu coś było nie podłaczone (może pdciśnienie) ale dokładnie nie pamiętam.
Strona 1 z 1