WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Siemano Wncam. Zalezy ile dla Ciebie to jest w miare tanio:) Ale mozna zawsze pomoc cos ogarnac
-
Szalotka
W sumie mozna by bylo zorganizowac zlota na utracie
pewnie by sie dobrze dzialo tak przy okazji. Beso bylby szczesliwy a nie wspomne juz o Kojocie 
-
Szalotka
Wincam. Zerkne bo mam chwile czasu to moze uda mi sie cos ogarnac dla Ciebie ale nie obiecuje. 
-
Szalotka
Za 90 zl. tez nie daleko centrum. I jeszcze nie daleko ode mnie. Moze wtedy jakies piwerko? 
-
Szalotka
Ja też się piszę na Utratę ................gromaciek napisał(a):W sumie mozna by bylo zorganizowac zlota na utraciepewnie by sie dobrze dzialo tak przy okazji. Beso bylby szczesliwy a nie wspomne juz o Kojocie
MAZDA 6 MZR-CD EXCLUSIVE PLUS i parę innych gratów...
- Od: 6 paź 2008, 17:13
- Auto: MAZDA 6 165 KM 402Nm diesel
no i ponioslem porazke
swiatla grochowska – Terespolska
kierowcy:
gromaciek vs beso
samochody:
Mazda 6 vs Mx3
moc:
140km vs 125km
waga:
1500 kg vs 1200 kg
wygral:
gromaciek o dlugosc samochodu
Gratuluje mordo Ty moja
na utraciek dzis wypadek byl, malo brakowalo a pare osob by ponioslo wielkie obraznia, ale skonczylo sie bez ofiar, 4 samochody obite w tym dwa nie do jazdy...
Pozdrawiam!
swiatla grochowska – Terespolska
kierowcy:
gromaciek vs beso
samochody:
Mazda 6 vs Mx3
moc:
140km vs 125km
waga:
1500 kg vs 1200 kg
wygral:
gromaciek o dlugosc samochodu
Gratuluje mordo Ty moja
na utraciek dzis wypadek byl, malo brakowalo a pare osob by ponioslo wielkie obraznia, ale skonczylo sie bez ofiar, 4 samochody obite w tym dwa nie do jazdy...
Pozdrawiam!
Ostatnio edytowano 12 kwi 2009, 23:27 przez beso, łącznie edytowano 1 raz
-
beso
beso napisał(a):na utraciek dzis wypadek byl, malo brakowalo a pare osob by ponioslo wielkie obraznia, ale skonczylo sie bez ofiar, 4 samochody obite w tym dwa nie do jazdy..
Dlatego utrata to baaaaaaaaaardzo ujowe miejsce na takie rzeczy. Fajna miejscówka jest niedaleko TVN'u i tam można by kiedyś uderzyć. Mało bydła się tam zjeżdża z wiejskich okolic warszawy.
ex MSP
heheheh
pinky byl przedwczoraj przeciwnik dla Ciebie
perlowa bialo-czarna bmw m3 jakies 500 km pod maska
albo civic type-r turbo
nieduzo gorszy czas do setki jak to bmw 
-
beso
Dobry wyscig Beso
Pusta grochowska i swist mazdzianek. No przegrales, ale nie ma co sie martwic, wygrasz z kims innym
. I tak najlepsze z tego wszystkiego bylo na koniec dobre zimne piwerko 
-
Szalotka
Na utracie zaczynaja sie scigac o 22 wiec jak zrobimy spota w jakis wtorek o 19 to przynajmniej bedziemy mieli dobre miejsce na ustawke naszych madzifigo-fago napisał(a):Ja też się piszę na Utratę ................