Kurde musze zajrzec czy u mnie ten plastik tez tak bije. kolega ma jescze troche mat wygluszajacych to zobacze czy oklejenie przyniesie jakis efekt. Ale o i le mi sie udo to sprobuje wykrecic cale to ustrojstwo
Dołożenie filtra przeciwpyłkowego
1, 2
nono
Kurde musze zajrzec czy u mnie ten plastik tez tak bije. kolega ma jescze troche mat wygluszajacych to zobacze czy oklejenie przyniesie jakis efekt. Ale o i le mi sie udo to sprobuje wykrecic cale to ustrojstwo
moze zrobie nawet mała foto relacje. Jak sie ogarne to tam zajrze zaraz
wykręcić od spodu wentylator – już sie przymierzałem wczoraj i się poddałem.
Trzeba pół tapicerki rozebrać – cała stronę pasażera
A ten kanał jest na takie plastkiowe bolce mocowany – co już mi się wogóle nie podoba.
A jeśli chodzi o filtry to przedłuży sie jeszcze bardziej bo dziś zauważyłem że nie mam już nic tego materiału, muszę zamówić.
A ten kanał jest na takie plastkiowe bolce mocowany – co już mi się wogóle nie podoba.
A jeśli chodzi o filtry to przedłuży sie jeszcze bardziej bo dziś zauważyłem że nie mam już nic tego materiału, muszę zamówić.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
kibel napisał(a):wykręcić od spodu wentylator – już sie przymierzałem wczoraj i się poddałem.
wczoraj powtórzyłem desperacką próbę dostania się do wentylatora ... no i jednak nie trzeba rozbierać połowy tapicerki.... trzeba rozebrać wszystko

rzuciłem moim wkrętakiem gwiazdkowym o drzwi garażu i poddaje się definitywnie.
Robie filtry i czekam aż sie wszystko samo z wetylatora wysypie.. kiedyś w końcu musi.
pozdro
Pozdrawiam, Tomek
kibel napisał(a):rzuciłem moim wkrętakiem gwiazdkowym o drzwi garażu i poddaje się definitywnie.
Robie filtry i czekam aż sie wszystko samo z wetylatora wysypie.. kiedyś w końcu musi.

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Italiano napisał(a):kibel z autem jak z dzieckiem
wiem wiem ... ciągle wkładasz weń kase a wdzęczności i tak zero
mbmaster
co z tą fotorelacją??
Pozdrawiam, Tomek
Witam.
Mam podobny problem,jak nie taki sam.Wczoraj się tam próbowałem dobrać,ale się poddałem.Jak zabrać się do tego silniczka,w dodatku jakaś plastikowa rurka jest do niego doprowadzina,podejżewam że z klimą związana bo zimna jest
i boje się tam łapki pchać by się przypadkiem jeszcze niezacząć gotować jak coś zepsuje
,ale dodam że szlak mn ie trafia jak chce szybko np.schłodzić kabine.Na 3,4 czwórce chodzi jak stary niemiecki dizel 
Mam podobny problem,jak nie taki sam.Wczoraj się tam próbowałem dobrać,ale się poddałem.Jak zabrać się do tego silniczka,w dodatku jakaś plastikowa rurka jest do niego doprowadzina,podejżewam że z klimą związana bo zimna jest
- Od: 19 lis 2007, 20:41
- Auto: MAZDA 626GE ROK96 1.8 16V
Acha,strasznie gorący jest tem mój silniczek na 3-4ce.
- Od: 19 lis 2007, 20:41
- Auto: MAZDA 626GE ROK96 1.8 16V
Nie poddawaj sie
. Ja wtedy w 2005 roku w końcu się z tym uporałem. Trzeba wywalić te liście z wiatraka ręcznie bo samo niestety nie wyleci
Samego silniczka nie wymontujesz, musisz wyjąć całą dmuchawę. Odsuń sobie fotel pasażera, połóż oparcie i połóż się plecami na dywaniku. Z dużą dozą cierpliwości na pewno dasz rade. Powodzenia.
Pozdrawiam, Tomek
1, 2