PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
THOR a może z racji tego, że jest już tak piękna pogoda to od razu spotkamy się nad Wisłą, a nie będziemy sie tłuc pod teatr w centrum miasta??
- Od: 26 paź 2008, 20:55
- Auto: 323c BA 1,5 16v DOHC 95r
W sumie można i tak
Czeka mnie w takim razie poprowadzenie beso nad Wisełkę
Jeśli nikt nie będzie miał nic przeciw nie widzę problemu
Chociaż istnieje możliwość, że dojedzie ktoś, kto się na forum nie wypowiada i może zastać pustki pod teatrem, więc chyba lepiej spotkajmy się tak jak jest ustalone, a później pojedziemy nad Wisłę 
hihejden postaraj się wyrwać
Jutro niedziela, się nie pracuje tylko odpoczywa 
Dzięki Panowie za przybycie, znów niestety mała frekwencja, szkoda, że nikt nie dojechał więcej, ale idziemy w górę
Były dwie, dziś już trzy mazdeczki
Nad Wisłą luzik, potem tureckie jedzonko i znowu Wisełka
Mała frekwencja, ale było
, humor dopisywał, pogoda też
Czy na następnym spocie będzie nas więcej ? Oto jest pytanie
Fotki niedługo wstawię jak załaduję tam gdzie trzeba.

Czy na następnym spocie będzie nas więcej ? Oto jest pytanie
Czas na fotki:

hihejden postaraj się załatwić sobie trochę czasu na 19 kwietnia, za tydzień święta, więc nie ma co 
THOR napisał(a):Czy na następnym spocie będzie nas więcej ? Oto jest pytanie Fotki niedługo wstawię jak załaduję tam gdzie trzeba.
Ciepło się robi, madziunie się zrobi
Foteczki jak najbardziej udane
- Od: 10 mar 2009, 18:23
- Auto: Mazda 323 1.7 D, 1990 r. BG-PN
Rox zapraszamy 
Siemka kryystian, jeśli chodzi o godzinę to raczej bez zmian – 12:00. Zaczynam się wahać nad miejscem spotkania. Dwa tygodnie temu parking pod teatrem był praktycznie pełny (nie mam bladego pojęcia dlaczego), natomiast teraz pusty, ale wiadomo święta. Myślę, że zamiast teatru jednak lepiej będzie na parkingu nad Wisłą przy plaży koncertowej po drodze na Sobótkę. Jeśli to wszystkim odpowiada możemy tam się umówić
Czekam na sugestie 
Spytam tylko, czy wiesz jak dojechać nad samą Wisłę ?, poza tym jeszcze poczekajmy na innych i wtedy juz konkretnie ustalimy, gdzie się stykniemy 
Zaraz przed starym mostem przez Wisłę na wyjeździe z Płocka skręcasz w prawo i zjeżdżasz w dół nad Wisłę i już
- Od: 26 paź 2008, 20:55
- Auto: 323c BA 1,5 16v DOHC 95r
Dokładnie, tylko, że jedziesz dalej, aż miniesz amfiteatr i za nim pierwszy parking po lewej tuż przy samej plaży
Popatrz sobie na fotki z ostatniego spotka
Popatrz sobie na fotki z ostatniego spotka
Mi tam bez różnicy gdzie sie spotkamy. A ostanio pod teatrem było tyle samochodów bo była niedziela handlowa. Jutro odstawiam mazde do mechanika żeby mi wymienił z tyłu amorki, łącznik stablizatora i zrobił klime bo wkońcu jest a jeszcze nie miałem okazji jej wypróbować
. Tak więc jeśli po tej wizycie nie wynikną żadne komplikacei to oczywiście przyjade. Acha i tak na marginesie wkońcu przylepiłem naklejki z Włocławka jak przyjade to oblukacie
.Pozdro 
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5