European Mazda Meeting 2005, 27-29.05
1. do jakiego przejscia granicznego jest najblizej z warszawy, jak jedzie grupa warszawska? (chyżne?)
2. ile kosztuje zielona karta i czy ona jest na samochod czy na kierowce?
3. ile kosztuje autostrada?
4. dlaczego kurna nikt sie nie wpisuje?! nikt nie jedzie? moze w ogole tam nie pojedziemy, co, drodzy klubowicze?
2. ile kosztuje zielona karta i czy ona jest na samochod czy na kierowce?
3. ile kosztuje autostrada?
4. dlaczego kurna nikt sie nie wpisuje?! nikt nie jedzie? moze w ogole tam nie pojedziemy, co, drodzy klubowicze?
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc napisał(a):2. ile kosztuje zielona karta i czy ona jest na samochod czy na kierowce?
Od maja zeszłego roku nie trzeba posiadać zielonej karty aby wjechać na Słowację (i nie tylko).
Xionc napisał(a):3. ile kosztuje autostrada?
Od października 2004 cena winietki 15 dniowej dla samochodu osobowego wynosiła 150 SKK. Czy od tamtej pory coś się zmieniło – nie wiem.
Xionc napisał(a):4. dlaczego kurna nikt sie nie wpisuje?! nikt nie jedzie? moze w ogole tam nie pojedziemy, co, drodzy klubowicze?
Dobre pytanie...
Sokool napisał(a):Xionc napisał(a):3. ile kosztuje autostrada?
Od października 2004 cena winietki 15 dniowej dla samochodu osobowego wynosiła 150 SKK. Czy od tamtej pory coś się zmieniło – nie wiem.
Tak tak, 150SKK – 15 dniowa
- Od: 16 gru 2004, 22:22
- Auto: Mazda GD 626 LX limo, USA ver.
A gdzie się kupuje tą winietkę?
No właśnie ja się zastanawiam czy nie jechać przez Chyżne. Jak chcesz wyjechac w nocy z cz/pt to zapraszam do kolumny
mbmaster napisał(a):Chyba najlepiej jechac przez Cieszyn (tak mi sie wydaje).
Ja szczerze to bym wolal jechac w grupie, bo dobrze drog nie znam.
No właśnie ja się zastanawiam czy nie jechać przez Chyżne. Jak chcesz wyjechac w nocy z cz/pt to zapraszam do kolumny
Pozdrawiam,
Jeszcze się zastanawiam, ale jeśli spot zaczyna się o 12 to ja chcialbym byc na miejscu gdzies o 9..10, zeby dobre miejsce zająć (w ogole jakies), rozbic namiot, walnac browar i isc na rozpoczecie
Ile jest km z Chyżne do miejsca spota? Tak trzeba liczyc 1 h na 100km gdzies. To nie wiem 6...7 ? jakos tak pewnie.
Ile jest km z Chyżne do miejsca spota? Tak trzeba liczyc 1 h na 100km gdzies. To nie wiem 6...7 ? jakos tak pewnie.
Pozdrawiam,
Też tak planowałem ok 6.00 przekroczyć granicę.
no właśnie, lepiej być trochę wcześniej (ja również liczę na miejsce na namiot).
pzdr.
P.S. mbmaster, będziesz ok 6.00 w Chyżne? (to polecimy na trzy samochody).
Xionc napisał(a):rozbic namiot
no właśnie, lepiej być trochę wcześniej (ja również liczę na miejsce na namiot).
pzdr.
P.S. mbmaster, będziesz ok 6.00 w Chyżne? (to polecimy na trzy samochody).
- Od: 8 paź 2004, 08:26
- Auto: MX6 2.0 16V
niezły pomysł
!!!
Czy jedzie ktoś przez Barwinek
???
Będę jechał z Rzeszowa i najbliżej jest mi do Barwinka.... Jak ktoś też tamtędy jedzie niech się odezwie to się zgadamy na miejscu o określonej godzinie
!!
pozdo!!!!!!!
p.s.
gdzie mozna kupić te winietki
?

Czy jedzie ktoś przez Barwinek
Będę jechał z Rzeszowa i najbliżej jest mi do Barwinka.... Jak ktoś też tamtędy jedzie niech się odezwie to się zgadamy na miejscu o określonej godzinie

pozdo!!!!!!!
p.s.

Wszystko co dobre ....... niech nie kończy się nigdy
!!!!

- Od: 6 maja 2005, 20:10
- Auto: Mazda 626 1.8 16V 1994
Xionc napisał(a):Jeszcze się zastanawiam, ale jeśli spot zaczyna się o 12 to ja chcialbym byc na miejscu gdzies o 9..10, zeby dobre miejsce zająć (w ogole jakies), rozbic namiot, walnac browar i isc na rozpoczecie
Wstep bedzie pozwolony od 11:30 (mniej wiecej)
12:00 jest oficialna godzina poczatku przyjazdu uczastnikow
przy okazji ostrzeżenie dla jadących D1/D61 (od Ziliny)
oraz D2 (od Czech)
--- uważajcie na videoradary ---
! również w fabiach !
oraz D2 (od Czech)
--- uważajcie na videoradary ---
! również w fabiach !
- Od: 29 paź 2003, 01:07
- Auto: cprf2a'99
mbmaster –> zobaczyl zes juz tu propozycje na zakwaterowanie??? w dolne czasci strony
http://emm2005.mazdaklub.sk/index.php?jazyk=polsky
http://emm2005.mazdaklub.sk/index.php?jazyk=polsky
Jeśli wstęp będzie pozwolony od 11:30 to nie ma co tam na 10 zajeżdzać. Myślę, ze spokojnie mozemy sie spotkac na granicy o 8 rano, a po drodze zrobic sobie przerwe sniadaniową. To kto jedzie z warszawy jeszcze? (albo nie z wawy ale przez Chyżne) ?
A gdzieś na stacji, na granicy, gdzie ja będe po jakis PZM jeździł
Inka napisał(a):Albercik napisał:
na przykład w PZM
A gdzieś na stacji, na granicy, gdzie ja będe po jakis PZM jeździł
Pozdrawiam,
Nowe mapki
–> http://emm2005.mazdaklub.sk/index.php?jazyk=polsky

WSZYSTKIE winietki mozna zakupic zaras(50m) po przekroczeniu polskiej granicy w cieszynie po prawej stronie jest taka buda oklejona winietami .I np: czechy kosztuje 31 PLZ na 15 dni.zaplata w koronach, euro ,zlotowki.
- Od: 20 cze 2004, 15:39
- Auto: Mazda 626GW FS 2.0L 98.