Myjk napisał(a):Wiem, chodziło Ci o to, że nie chcesz płacić dodatkowego 50 zł rocznie za smycz klubową
Słuchaj Myjk, od tygodnia rozważałem czy przystąpić to waszych szeregów. Gdy byłem prawie zdecydowany, został zablokowany mi temat mojej mazdy, nie wiedziałem co się stało więc napisałem PW do Globego. Zostałem skierowany do tego tematu i co widzę: Ravo to człowiek który nie powinien pełnić żadnej funkcji na tym forum z powodu braku kultury osobistej tak bardzo wałkowanej w regulaminie

I to, że człowiek który dumnie odznacza się tabliczką vice prezes klubu zachowuję się karygodnie w swych wypowiedziach, zadecydowało o tym iż nie dołączę do grona klubowiczów. Szanuję i pozdrawiam z tego miejsca Globego, który każdą osobę która odwiedziła to forum traktował jako swego przyjaciela
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Nieuważam iż jego pieszczotliwe hasło smyki było obraźliwe – to nie w jego stylu. Mnie osobiście składka 100 zł wydaje się duża i takie jest moje zdanie, twoje jest inne więc ok, nie stwarzajmy dodatkowych OT. Dalej zamierzam udzielać się na forum jako forumowicz i będę woził na swoim aucie podkładki klubowe
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
W zasadzie dział nasze mazdy odnosił się do klubowiczów, nie możemy mieć o to pretensji. Po zastanowieniu uważam że zarząd postąpił słusznie

Jeszcze jedno, niech mi ktoś powie czy mój temat musi zostać usunięty z NM? Pozdrawiam dyszel85