Zamknięcie działu Nasze Mazdy
mój temat nasze mazdy proszę o wywalenie-nie zapłaciłem za bycie w klubie wiec jak już stosujecie jakieś przepisy to nie będę korzystał z nich- skoro inni zapłacili to mogą czuć się pokrzywdzeni ze mam moja mazde w dziale NM a nie mam opłaconej składki.
TriCeratops 2.0 142 km
- Od: 30 maja 2013, 18:24
- Auto: była 323 f BA 1,8 BP
teraz TRICERATOPS 2.0 142 km benzynka
done
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Lukano napisał(a):Jacol zawsze był szybki zeby
Co ty... na ćwiartkę zawsze byłem jak adam miałczyński z "Nic śmiesznego" zawsze 2
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol mnie przeoczyles
- Od: 3 cze 2008, 21:58
- Auto: Mazda 323F BA1.8
wesoly75 napisał(a):Jacol mnie przeoczyles
ups, sorka... już zrobione...
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Uważam że zarząd postąpił ok, lecz nie do końca, chodzi o składkę coroczną, wielu z nas zostało by klubowiczami z etykietą, gdyby opłata wynosiła np. 50 a nie 100 zł. Wtedy wielu z nas zdecydowało by zostać klubowiczem. Druga strona medalu jest taka że w dziale NM nie było rozgraniczenia na klubowiczów i forumowiczów i to nikogo nie dziwi że mogli się czuć urażeni że ci którzy nie opłacili składki też mogą prezentować swoje fury. Jeżeli składka roczna zmaleje to od razu zgłaszam kandydaturę! Mazdaspeed jest dla mnie ważne, lecz nie najważniejsze w życiu. Decyzję zarządu szanuję i dalej będę się udzielał na forum ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

dyszel85 napisał(a):Wtedy wielu z nas zdecydowało by zostać klubowiczem
Może po raz kolejny – klubowi nie zależy na ilości, tylko na jakości...
Chodzi o to, by w klubie byli świadomi ludzie.
dyszel85 napisał(a):lecz nie najważniejsze w życiu
No tak, ważniejsze jest 50 zł w kieszeni... zawsze to 20km więcej miesięcznie do przejechania...
Pozdor Myjk
Kto mi skasował ostatnie 10 stron tej telenoweli! Nie zdążyłem przeczytać! Może ktoś streścić co się działo w odcinkach od 9052 do 9062?
Myjk napisał(a):No tak, ważniejsze jest 50 zł w kieszeni... zawsze to 20km więcej miesięcznie do przejechania...
widzę że obrażanie innych jest normalne wśród świadomych ludzi. A ja uważałem że to forum jest ok

Myjk napisał(a):klubowi nie zależy na ilości, tylko na jakości...
Myjk napisał(a):No tak, ważniejsze jest 50 zł w kieszeni... zawsze to 20km więcej miesięcznie do przejechania
oj, jakbyś pomyślał to dobrze wiesz że tu nie chodzi o 20 zł na paliwo

dyszel85 napisał(a):??Myjk napisał(a):Myjk napisał:
klubowi nie zależy na ilości, tylko na jakości...
W czym problem? Zarząd podniósł składki z nadzieją, że ludzie zastanowią się zanim postanowią zostać klubowiczami. No i jak widać skutkuje. Ale przecież to nie jest właściwy temat na ciągnięcie tego wątku... bo wszystko to już było wałkowane.
dyszel85 napisał(a):oj, jakbyś pomyślał to dobrze wiesz że tu nie chodzi o 20 zł na paliwo
Wiem, chodziło Ci o to, że nie chcesz płacić dodatkowego 50 zł rocznie za smycz klubową...
Napisałeś przecież...
Pozdor Myjk
zyg85 napisał(a):Jacol skasuj tam przy okazji też moje auto. i tak nic się tam nie działo. No offence chłopie, żeby nie było
ołrajt maj nigga
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Mysłałem ze forum jest dla luzi ale widze ze nie do konca , ktoś chyba chce zrobic biznes i sie dorobic naszym kosztem ale spoko jak tak chca to ok zostanie im 10 osób które zapłacą characz i bedzie takie superowe forum ze hohoh . wIELCY mODERATORZY
- Od: 11 sty 2008, 15:34
- Auto: Mazda 323F 1.5 16v DOHC
jErEk1987 zachowujesz się jak:
poczytaj to troche od początku co? i dopiero sie wypowiedz

poczytaj to troche od początku co? i dopiero sie wypowiedz
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)