KoKo napisał(a):Jacol ale to byloby chyba najbardziej fair z waszej strony w stosunku do nas
Staryyy, ja nie zarząd, ja się opiekuje tylko NM i częścią Kujaw

Jak ktoś chce żebym usunął, proszę bardzo... Nie będę oceniał co jest fair... w wojsku byłem, drogę służbową znam, nie wcibiam nosa tam gdzie nie potrzeba
Dla mnie MazdaSpeed jest przede wszystkim grupą ludzi, którzy potrafią razem się bawić, dzielić informacjami, połączyła ich miłość do samochodów... Co mi po kolesiu który pokaże swoje autko, zapyta sie cos w warsztacie i juz sie wiecej nie pojawi na forum bo juz sobie naprawil mazde i ma MS w d upie. Takich osob tutaj nie potrzeba.
Dla mnie oczywiste było ze jak mam mazde, kocham te marke i polubilem ten klub i ludzi, to wstepuje w szeregi klubu. Chcialem jakos wspomoc te organizacje, 1.wplacajac skladke, 2.zglosilem sie na moda, 3.ostatnio jestem PR-em. Nie mam z tego korzysci, a tylko wiecej roboty w czasie kiedy moglbym spedzic w domu z bliskimi.
Jak bym chciał czytać takie akcje jak tutaj, to bym zalogował się na forum sejmu RP, albo do KaczyńskiFanClub.
Nie pytaj co może dla Ciebie zrobić MS, spytaj lepiej co ty możesz zrobić dla MS

<joke>