Zamknięcie działu Nasze Mazdy
A nie może być tak, że te osoby mają wspólną rację? To co "WY" zadecydowaliście wspólnie jest słuszne/logiczne/regulaminowe a to co "MY" jest głupie/owcze/nierozumne?
- Od: 11 cze 2007, 15:28
- Auto: Mazda Premacy CP 2.0DiTD RF4F 2003
myślę, że z tych samych powodów co Ty Nissanem. W ofercie mazdy nie było akurat samochodu, który by mi pasował. gdy to się zmieni wrócę do marki. Szukam właśnie mx-3, ale już jako drugi samochód, ale mniejsza z tym
Nie widzisz jednej różnicy, ja nadal mam mazdę i to nie jedną, to że mam nissana nic do tematu nie wnosi.
O przynależności do Klubu decyduje ZGŁOSZENIE.
No wlasnie, całe sedno sprawy. Oczywiste jest z jakich względów regulamin formułuje się w ten sposób... W Mazdach zakochany jestem od długiego czasu, tak samo uwielbiałem ten klub, dlatego wierzcie mi ze gdyby wszystko wygladalo jak należy to osobiscie moglbym placic i 400 PLN rocznie będąc klubowiczem i myślę że nie jedna osoba myślała by tak jak ja...
Miarą sukcesu w takich miejscach jak to są zrozumienie potrzeb użytkowników oraz odpowiednia interpretacja. Ciekawe kiedy ludzie dojdą do podobnych wniosków...
P.S. Nikt nie liczy się ze zdaniem forumowiczów, a podkreslam pod raz kolejny, ze przy ilosci osob jedynie zapisanych do klubu to forum by praktycznie nie istniało...
Don Corleone napisał(a):[
Jedna osoba rzuciła hasło "jak nie to usuńcie mój temat", a reszta chyba bez przemyślenia poszła za przykładem. Szkoda.
bez przemyślenia to chyba reszta modów i CZłonków powtarza głupoty argumentujące zaistniałą sytuację.
Jeżeli chodzi o moją decyzję, jest w pełni przemyślana i świadoma, nie widzę sensu istnienia tematu w którym są wszystkie dane i modyfikacje mojego auta, a ja nie mam nawet możliwości edytowania.
- Od: 3 paź 2007, 11:50
- Auto: Prelude BB9
Don Corleone napisał(a):iiyama mi to co się teraz dzieje czyli odchodzenie, obrażanie, foch i usuwanie tematów przypomina bardziej:iloraz inteligencji tłumu równy jest IQ najgłupszego jego przedstawiciela podzielonemu przez liczbę uczestników
Terry Pratchett
Jedna osoba rzuciła hasło "jak nie to usuńcie mój temat", a reszta chyba bez przemyślenia poszła za przykładem. Szkoda.
Ja poprosiłem o usunięcie ze względu na brak możliwości edycji i dalszego rozwoju założonego przeze mnie tematu w NM. Myślę, że reszta chłopaków robi to z tego samego powodu.
- Od: 25 mar 2008, 13:20
- Auto: 323F BA 1.5 ,1996 ,218tkm
xXx napisał(a):No wlasnie, całe sedno sprawy. Oczywiste jest z jakich względów regulamin formułuje się w ten sposób... W Mazdach zakochany jestem od długiego czasu, tak samo uwielbiałem ten klub, dlatego wierzcie mi ze gdyby wszystko wygladalo jak należy to osobiscie moglbym placic i 400 PLN rocznie będąc klubowiczem i myślę że nie jedna osoba myślała by tak jak ja...
Miarą sukcesu w takich miejscach jak to są zrozumienie potrzeb użytkowników oraz odpowiednia interpretacja. Ciekawe kiedy ludzie dojdą do podobnych wniosków...
P.S. Nikt nie liczy się ze zdaniem forumowiczów, a podkreslam pod raz kolejny, ze przy ilosci osob jedynie zapisanych do klubu to forum by praktycznie nie istniało...
przed chwilą to samo napisał iiyama
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Badyl napisał(a):A nie może być tak, że te osoby mają wspólną rację? To co "WY" zadecydowaliście wspólnie jest słuszne/logiczne/regulaminowe a to co "MY" jest głupie/owcze/nierozumne?
Nigdy nie twierdze że ktoś może być nieomylny. Niestety uważam też że większość decyzji o usunięciu tematów podejmowanych jest pod wpływem impulsu i emocji.
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Kosz...bez powrotny
...i dobrze się stało.....i jakże się z tego cieszę. Po po jakiego grzyba klubowicz lub forumowicz ma oglądać moje auto w którym nawet jeśli cokolwiek zmienię to nie będę miał możliwości jakichkolwiek aktualizacji zmian.
Mam nadzieję że teraz "perełki" klubowe będą o wiele bardziej widoczne w dziale "Klubowe mazdy"...bo tak się ten dział powinienen obecnie nazywać

Mam nadzieję że teraz "perełki" klubowe będą o wiele bardziej widoczne w dziale "Klubowe mazdy"...bo tak się ten dział powinienen obecnie nazywać

Naczelna Maruda Forum aka Kaszpirowski
- Od: 1 kwi 2005, 21:35
- Auto: Ford Mondeo 1.6 TI 2008
Kurde, Don... Postaw się na ich miejscu... ja także bym nie chciał żeby mój temat wisiał, bez możliwości jego edycji, komentowania... ja się nie dziwię.
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
farciarz napisał(a):grzyba
Grzyba w to nie mieszaj
farciarz napisał(a):Kosz...bez powrotny
Zbiorę jakiś stosik tematów w koszu i je wywale... don't stress man.
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
farciarz napisał(a):grzyba
Nie wywołuj Grzyba z lasu
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Jacol...i tu napisałeś jak najbardziej sluszne zdanie
Zreszta w zaistnialej sytuacji to ja nie widze wogóle sensu by tematy mazd nieklubowiczów wogóle wisiały w tym dziale

Zreszta w zaistnialej sytuacji to ja nie widze wogóle sensu by tematy mazd nieklubowiczów wogóle wisiały w tym dziale

Don Corleone napisał(a):Nigdy nie twierdze że ktoś może być nieomylny. Niestety uważam też że większość decyzji o usunięciu tematów podejmowanych jest pod wpływem impulsu i emocji.
a jaki Ty byś miał pożytek z Twojego topicu który ktoś właśnie zablokował?... nie mogę tam dopisywać kolejnych modów ani edytować więc nie widzę potrzeby istnienią tego tematu.
Klubowiczem tak samo nie mam zamiaru zostać ponieważ do niczego innego ten status nie jest mi potrzebny, nie mam zamiaru uczestniczyc w spotach klubowych, mieć zniżek czy czegokolwiek tam jeszcze.. wiec proba zgłoszenia swojej kandydatury na klubowicza tylko dlatego zeby opisać swoje autko mija sie z celem...
- Od: 25 wrz 2007, 10:07
- Auto: było 323F Z5, 323F KF, Honda Accord Coupe, Audi A4 B6 1.8T Sedan, Audi A4 B6 1.8T Avant, Audi A4 B6 2.4 V6
farciarz napisał(a):Zreszta w zaistnialej sytuacji to ja nie widze wogóle sensu by tematy mazd nieklubowiczów wogóle wisiały w tym dziale !
oho, i kolejną nockę będę miał zarwaną... jedną na zamykaniu... teraz będzie 2 na usuwaniu... eh...
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):farciarz napisał:
grzyba
Grzyba w to nie mieszaj
Olka napisał(a):farciarz napisał:
grzyba
Nie wywołuj Grzyba z lasu
Ale pocisnęliście....spoko locko...Mariusza do niczego nie mieszam

Jacol napisał(a):xXx napisał:
No wlasnie, całe sedno sprawy. Oczywiste jest z jakich względów regulamin formułuje się w ten sposób... W Mazdach zakochany jestem od długiego czasu, tak samo uwielbiałem ten klub, dlatego wierzcie mi ze gdyby wszystko wygladalo jak należy to osobiscie moglbym placic i 400 PLN rocznie będąc klubowiczem i myślę że nie jedna osoba myślała by tak jak ja...
przed chwilą to samo napisał iiyama
Rozumiem rozgoryczenie że temat został zamknięty z dnia na dzień. Też uważam że to był duża pomyłka. Można było powiadomić zainteresowanych wcześniej o całej akcji.
Ale nie rozumiem masowego usuwania tematów pod wpływem chwili. Może na spokojnie po przemyśleniu za jakiś czas będzie dana osoba chciała dołączyć do klubu i wtedy cały jej temat zaczyna się od początku. Przy tematach 1-2 strony nie był by to problem. Przy przytoczonym wcześniej xXx już na pewno.
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
xXx napisał(a):I co z tego ? Jest cos takiego jak niewylogowanie lub pomylkowe zalogowanie...

Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)