heheh dobre! Ja muszę się też zabrać za mój bagażnik ;] Masz piękną Madzie i dobrze, że się nie dałeś tym chu*** , bo 900 to już dużo a 1100 to złodziejstwo. Pozdro
Te fele robią robią robotę Widzę, że po lekku lecisz sobie z autkiem jak na moje to tylko progi GT lub inne w/g uznania i już nie masz co przy niej grzebać ;D Miałem też taką kolorową nalepkę TOP LINE ale zaraz po kupnie odkleiłem.. Ty zrób z nią co chcesz
人馬一体 >>>> Mój Dudowóz<<<< Kupię drzwi tylne od strony kierowcy oraz maskę kolor: 12K (323F BA po lifcie)
He ,he boję sie ,że lakier pod nia jest duużo jasniejszy -dlatego została.
Tez myslę ,że to juz szczyt inwencji nie będę robił "choinki " .
Co do progów jakie polecasz? -chetnie linki
marcin255 napisał(a):ale progi bez dokładek z przodu i tyłu-jak to wyjdzie ?
...no właśnie to jest problem.. ale na tych obrazkach w ogóle nie ma nic na tyle, a przód.. hmm wystarczyłaby dokładka z laguny czy tam megany (nie pamiętam) pokolorowana na srebrno najlepiej dokup próg GT i już chlapacze tył i przód masz więc po co kombinować
人馬一体 >>>> Mój Dudowóz<<<< Kupię drzwi tylne od strony kierowcy oraz maskę kolor: 12K (323F BA po lifcie)
A czy nielepiej przyczepić te wypełniacze od wewnątrz puszki ponieważ trochę one rażą wyglądem i nieprofesionalnie to wygląda. A czy teoria zostałą potwirdzona badaniami , tzn czy sprawdzałeś temperaturę w tej puszce przed i po zabiegu odizolowania tych części?