Badyl napisał(a):chyba że to chodzi o dzień jutrzejszy
nie sądze...
www.mazdaspeed.pl
ravo napisał(a):Zadecydowaliśmy o zamknięciu działu Nasze Mazdy i To & Owo dla samochodów Forumowiczów. Powodów jest pare, wszystkie już były omawiane w dziale PiO
KoKo napisał(a):Nie chce nikogo obrażać ale "dzieło sztuki" zniknęło a pozostało BG w dieslu z halogenami jak wiaderka udającymi EVO.
didusiek1 napisał(a):Rozumiem decyzję zarządu. A wszystkim zdenerwowanym forumowiczom proponuję aby tak na tydzień spróbowali kiedyś zająć się prowadzeniem takiej strony i forum jak MS i pogodzić to z pracą, domem i rodziną jednocześnie a potem wypowiadać się na ten temat. Drodzy forumowicze to jest jedno z największych forum w Polsce i najbardziej uporządkowanych a ci którzy go prowadzą nie zajmują się tym zawodowo tylko w wolnych chwilach. A takie rzeczy jak modyfikacje itp. można znaleźć z powodzeniem w działach dla konkretnych modeli i dziale tuning. Ja nie zamierzam likwidować prezentacji mojego samochodu, podałem dane wrzuciłem parę fotek i tyle.
Globy napisał(a):sprzeczek z rodziną pt. "znowu lampisz się w komputer albo liżesz ten swój samochód"
ravo napisał(a):....zamknelismy tylko wam zabawke ktora tak bardzo boli,......,..... argumenty dzieci ktorym sie cos zabralo a w zamian nic nie daja bo im sie to nalezy i juz.....
Globy napisał(a):Smyki.....
Pit napisał(a):Nie pomyliło Ci się coś? Przede wszystkim osoby, które są tutaj gośćmi muszą coś zrozumieć. Decydując się na uczestnictwo w forum dyskusyjnym jakiejś organizacji (w tym przypadku Klubu MazdaSpeed) przystaję na warunku, jakie ta organizacja określa. Nie podoba się – nikt nie zmusza do korzystania z forum... to forum nie jest obowiązkowe! Nie pasują zasady – adios. Paranoją jest sytuacja dyskutowania z osobami z poza podmiotu, o którym mowa, o jego kształcie i zasadach! Czy to jest takie trudne do zrozumienia? Jesteście u nas gośćmi! I jeszcze macie czelność stawiać jakieś sprzeciwy co do naszych zasad i decyzji? Nie pomyliło się coś Wam czasami?
Badyl napisał(a):Jeszcze jedno, osobiście czuję się urażony zwracaniem się do mojej osoby per "Smyk", przez osobę młodszą ode mnie.
Badyl napisał(a):osobiście czuję się urażony zwracaniem się do mojej osoby per "Smyk", przez osobę młodszą ode mnie
Członkowie Klubu, na którego forum właśnie gościsz, brali udział w dyskusji na ten temat. Wyjaśnienia również znają. Jest to, zaznaczę, forum internetowe Klubu MS, nie otwarta grupa dyskusyjna.
KoKo napisał:
Istniejecie dzięki nam, forumowiczom
I tu się kolego mylisz – forum istnieje dzięki klubowiczom, z resztą nie ma sensu tego tłumaczyć, bo o niczym co się wiąże z życiem klubu nie macie pojęcia...
Czytam to wszystko i się śmieje. Przedstawię Wam taką metaforę – pewnie byliście nie raz w Makro, w naszym powiększono strefę parkowania dla klientów ze złotymi kartami, jak jej się nie ma to trzeba dreptać dalej, ale nikt nie odebrał tego jako dyskryminacji – to z czegoś wynika, tutaj jest tak samo
Don Corleone napisał(a):I tutaj wychodzi że nie znacie Prezesa
Globy odkąd pamiętam tak się zwraca do klubowiczów/forumowiczów jako ogółu pisząc na forum.
Mimo że zdaje mi się tez jestem starszy (choć zapewne niewiele) od Globego, mnie to nie obraża i gwarantuje wam, że nie było to jego intencją.
Don Corleone napisał(a):I tutaj wychodzi że nie znacie Prezesa
Globy odkąd pamiętam tak się zwraca do klubowiczów/forumowiczów jako ogółu pisząc na forum.
Mimo że zdaje mi się tez jestem starszy (choć zapewne niewiele) od Globego, mnie to nie obraża i gwarantuje wam, że nie było to jego intencją.
Brudny Harry napisał(a):I tu kolego mylisz się Ty... Klubowiczem można było zostać tylko po uprzednim zarejestrowaniu się jako forumowicz, zgadza się ? A więc żeby zostać tym klubowiczem trzeba było piąć się po szczeblach forumowej hierarchii, odpowiednio dużo udzielając się na tym forum (na wszelaki sposób), przejść przez okres próbny etc. Nie muszę chyba dodawać, że posty pisane przez forumowiczów ( nie klubowiczów) bardzo, ale to bardzo przyczyniły się do rozwoju i popularności tegoż właśnie forum, a ilość osób odwiedzających i rejestrujących się, na pewno przełożyła się na ilość klubowiczów, (chyba,że chcesz mi udowadniać, że jest inaczej). Wygląda to tak, że do pewnego momentu było to potrzebne, a teraz kiedy nie jest można wszystkim kazać cmoknąć Was w d..ę.
wesoly75 napisał(a):. Moze jeszcze nie teraz ale pewnie z czasem to do Was dotrze. Na przeprosiny bedzie za pozno i pewnie za dumni na to.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Koordynatorzy Forum, Koordynatorzy