Pit napisał(a):Jest to, zaznaczę, forum internetowe Klubu MS, nie otwarta grupa dyskusyjna.
Czyli mam dziękować za to, że jeszcze nie dostałem bana? Ja zawsze myślałem że to forum miłośników marki. Poza tym, z tego co wiem to wiele osób m.in. ravo nie mają mazd. Jeżeli takie jest Twoje podejście Pit (i to jeszcze ze stanowiska Członka zarządu) to gratuluję polityki.
davnes napisał(a):uważam, że nowe przepisy zmuszają nas do opłacania składek członkowskich(chyba w ten sposób władze mazdaspeed chca wymusić na nas przynależność do klubua co za tym idzie większą ściągalność)-żałosny sposób
Popieram. Jeżeli liczycie na to, że ktoś zapłaci tylko po to żeby móc pokazać wam swoją mazdę, to możecie się przeliczyć. Ja założyłem swój temat tylko dlatego, że ktoś na forum o to poprosił. Później jakoś się to rozkręciło. Osobiście nie zależy mi na tym aby ktoś oglądał albo chwalił mój samochód. Jak coś zmienię to poprostu zachowam to dla siebie i sam się będę z tego cieszył. Wkurza mnie tylko fakt jak zostaliśmy potraktowani.
konrad278 napisał(a):ale zobaczcie jak szybko ta składka sie zwraca!!NP konin forumowicz 170 klubowicz 100zł i co już 70 dych w kieszeni:D do tego zniżka w intercars o pierdołkach nie wspominając
Nie chodzi o to czy się zwraca czy nie zwraca. Ja póki co po koninach jeździć nie będę a nawet jeśli to chyba lepiejn dla klubu, że im zapłacę 170 zł. Jak będę miał wewnętrzną potrzebę to do klubu przystąpię, o ile zostanę przyjęty. Póki co jej nie mam.