Mazda Rx-7 FB 12A '85
2012 marzec: Rx-7 '85 jako tło do sesji fotograficznej trzydzieści lat młodszej Mazdy3 MPS '12, która po zakończeniu produkcji RX-8 musi dzielnie dzierżyć berło najsportowszej z mazd...
2011 listopad: przy okazji porządków w okolicach przedniej części nadwozia, wygrzebałem z piwnicy dodatek do nowego zderzaka – wyszperany na aukcji i zakupiony jeszcze w zeszłym roku...
2011 październik: sześć miesięcy oczekiwania na części, po tym jak sąsiad zaatakował mnie na skrzyżowaniu, zakończone sukcesem...
2010 październik: montaż sprzęgła i mały bonus do niego – wydech od housing'ów do zderzaka by El-tec
2010 maj: Rozleniwiony pracą przypomniałem sobie dzisiaj o paczce z Mazdatrix'u...
2009 lipiec: Rx wrócił dzisiaj z "Kojot Garage" po przeglądzie i drobnych modyfikacjach...
2009 czerwiec: Mazda dostała dzisiaj nowe elastyczne przewody hamulcowe w stalowym oplocie z silikonową osłonką, na której dumnie widnieje napis Goodridge...
2009 maj: Wolny weekend postanowiłem wreszcie przeznaczyć na czyszczenie silnika, który sprawiał wrażenie niedotykanego od chwili opuszczenia fabryki...
2009 marzec: RX jaki jest, każdy widzi...
Ostatnio edytowano 26 sie 2009, 22:32 przez Paweł, łącznie edytowano 9 razy
the right man in the wrong place...
WOW! Nic dodać, nic ująć, po prostu bajka
Ostatnio edytowano 29 mar 2009, 16:59 przez KyRy, łącznie edytowano 1 raz
Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
Piękna sztuka
Wnętrze jak dla mnie rewelka
Wnętrze jak dla mnie rewelka
RX jaki jest, każdy widzi. Niemniej zamieszczam kilka zdjęć nabytku sprzed kilku godzin, który mam nadzieję dumnie zasili klubowe szeregi. Więcej epickich opisów będzie, jak tylko dojdę do siebie.
Konsultacji, krytyki, wsparcia, taksówki i zdjęć udzielił z namaszczeniem Globy. Thx.
Ale dopiero dwa lata po Tobie.
Potwierdzam. Nie można było oprzeć się jego wdziękowi.
Konsultacji, krytyki, wsparcia, taksówki i zdjęć udzielił z namaszczeniem Globy. Thx.
ravo napisał(a):widze ze i Ciebie kryzys wieku sredniego dopadl
Ale dopiero dwa lata po Tobie.
ravo napisał(a):piekne auto
Potwierdzam. Nie można było oprzeć się jego wdziękowi.
Za*ebiaszcza fura! Strasznie mi się środek podoba, szczególnie siedzenia.
My ride's: Renault Espace 2.0 DCI 06' 175KM
Moja M6 --- SOLD
Moja M6 --- SOLD
Polecam się, takie zakupy mogę robić codziennie Teraz czas na kosmetykę, zrobimy z Niej prawdziwy show car!
Gratuluję powrotu na łono marki w fenomenalnym stylu Wystarczyć chwycić za klamkę, by z pomocą RX'a przenieść się 25 lat wstecz – ten samochód pachnie i trzyma formę zupełnie jakby niedawno wyjechał z fabryki. Legendarny japoński montaż, genialna w swej prostocie linia coupe oraz amerykańska wersja z klimatyzacją i najważniejsze... silnik, który brzmi jak wiatr.
Gorycz mnie wypełnia, że dzisiaj nie robią już takich aut i szczęście, że taki rodzynek trafił do naszego Klubu – w Twoje ręce, Pawle!
Gratuluję powrotu na łono marki w fenomenalnym stylu Wystarczyć chwycić za klamkę, by z pomocą RX'a przenieść się 25 lat wstecz – ten samochód pachnie i trzyma formę zupełnie jakby niedawno wyjechał z fabryki. Legendarny japoński montaż, genialna w swej prostocie linia coupe oraz amerykańska wersja z klimatyzacją i najważniejsze... silnik, który brzmi jak wiatr.
Gorycz mnie wypełnia, że dzisiaj nie robią już takich aut i szczęście, że taki rodzynek trafił do naszego Klubu – w Twoje ręce, Pawle!
Łoooooo...... SZACUN!!!
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
łooooooo... po prostu padam na kolana autko wypas!
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
niezły 'come back'
gratulacje
gratulacje
Dzięki za potwierdzenie moich wrażeń!
Siedzę przed monitorem i gapię się w te zdjęcia jak dziecko. Nie mogę doczekać się rejestracji i wyjazdu na ulicę. Mam nadzieję, że nie będę miał z tym problemu.
P.S. Z emocji zapomniałem podziękować kojotowi, który można powiedzieć odstąpił mi ten okaz, oraz udzielał konsultacji co i jak.
Siedzę przed monitorem i gapię się w te zdjęcia jak dziecko. Nie mogę doczekać się rejestracji i wyjazdu na ulicę. Mam nadzieję, że nie będę miał z tym problemu.
P.S. Z emocji zapomniałem podziękować kojotowi, który można powiedzieć odstąpił mi ten okaz, oraz udzielał konsultacji co i jak.
Ostatnio edytowano 6 kwi 2009, 02:58 przez Paweł, łącznie edytowano 1 raz
ze tak zapytam czy przypadkiem to nie ten samochodzik ktory byl na allegro jakis czas temu z powodu "wrocilem nim z wysp do polski no i zostal mi, wiec sprzedaje" ??
piekny...
marzenie! z zewnatrza klasa.. wchodzi sie do srodka.. klasa z klasa!
piekny...
marzenie! z zewnatrza klasa.. wchodzi sie do srodka.. klasa z klasa!
Super , ile ma lat ?, jaką moc ?, można sie patrzec i patrzec.., nawet bez jazdy zajefajna frajda
aa.., jest rocznik w opisie..
aa.., jest rocznik w opisie..
Moja (była) >>> K l i c k
Pozdrawiam. ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
Pozdrawiam. ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
Gratuluję pięknego i wyjątkowego autka. Na jednym ze zlotów będzie trzeba dokładnie oblukać
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.