Co o tym myślicie?? przeciw mgielna dalej jest nie została usunięta:D zamontowałem oprawkę na żarówkę dwuwłókową
Nasze Modyfikacje
bardzo fajnie wygląda
......tylko wiesz jest jedno ale, w naszym wspaniałym kraju można mieć tylko świecące ciągle podczas jazdy 3 oddzielne czerwone światła z tyłu, a u ciebie są 4
przygotuj się na kontrolę police manów
......tylko wiesz jest jedno ale, w naszym wspaniałym kraju można mieć tylko świecące ciągle podczas jazdy 3 oddzielne czerwone światła z tyłu, a u ciebie są 4
przygotuj się na kontrolę police manów
...:: Pal gumę nie sprzęgło ::...
moja ..BG F.. >>http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=59893&highlight=maniek5511
moja ..BG F.. >>http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=59893&highlight=maniek5511
- Od: 8 wrz 2008, 22:52
- Auto: mazda 323f 1.6 16V
Ja jak kiedyś miałem auto z US to straciłem dowód i musiałem sporo kasy wydać żeby przerobić właśnie tylne światła na wersję europejską. A tu widzę ludzie przerabiają sobie światła w druga stronę 

- Od: 12 wrz 2007, 18:42
- Auto: MG ZS 180 2002r. (kiedyś była Mazda 323F BG 1.8 dohc 168KM)
gejzerdo tego kolorku to pasuje ale do czerwonej nie bardzo;(
- Od: 11 lut 2008, 19:48
- Auto: RX8 Revolution 231HP 2004r
spójrzcie na przednią szybę – coś Wam przypomina ?

AdaśI kto tutaj ogląda bajeczki:D;]
- Od: 11 lut 2008, 19:48
- Auto: RX8 Revolution 231HP 2004r
luki88 napisał(a):ładnie ładnie – wrzuc zdjecia lampy z bliska
a ciekaw byłem czy ktoś zauważy..
jak widać spostrzegawczość niezła
jutro zapodam lampki z bliska
konrad278 napisał(a):gejzer do tego kolorku to pasuje ale do czerwonej nie bardzo;(
na srebrnej za to bardzo ładnie się prezentuje
znalazłem jeszcze takie:

i sama lampa (troszkę przykurzona ale taka pogoda..):

pǝǝdsɐpzɐɯ
- Od: 22 gru 2007, 13:11
- Auto: 323F BA '97 1.5 16V
Noble Green
Stare boczki w kratke były ochydne

- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
A dzięki
Polecam, bo niewielkim kosztem można trochę poprawić wnętrze. Materiał zakupiony na allegro, miałem obawy ale jest ok.
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
a to jak na razie modyfikacje wykonane przeze mnie
spojler od rozbitej siostry przed liftingiem pomalowany amatorsko przeze mnie oraz ramka rejestracji też pomalowana w tym samym kolorze (czarna perła 16 W):
gumowe błotniki, musze jeszcze przednie założyć bo na wiosne przyjdą alu 16" 205/50 i by strasznie chlapały auto:
z przodu też ramka pod kolor auta, białe kierunki, przyklejone listwy chromowane na lusterkach we wgłębieniach oraz na dole szyb wzdłuż linii samochodu (komponują się z grillem):
zmieniłem jeszcze gałke zmiany biegów bo ta oryginalna była zdarta. zamówiłem jeszcze do niej czarny mieszek. jak zmienie to zapodam zdjęcia
Pozdrawiam
spojler od rozbitej siostry przed liftingiem pomalowany amatorsko przeze mnie oraz ramka rejestracji też pomalowana w tym samym kolorze (czarna perła 16 W):

gumowe błotniki, musze jeszcze przednie założyć bo na wiosne przyjdą alu 16" 205/50 i by strasznie chlapały auto:

z przodu też ramka pod kolor auta, białe kierunki, przyklejone listwy chromowane na lusterkach we wgłębieniach oraz na dole szyb wzdłuż linii samochodu (komponują się z grillem):

zmieniłem jeszcze gałke zmiany biegów bo ta oryginalna była zdarta. zamówiłem jeszcze do niej czarny mieszek. jak zmienie to zapodam zdjęcia
Pozdrawiam
Radex84 napisał(a):listwy chromowane na lusterkach we wgłębieniach oraz na dole szyb wzdłuż linii samochodu (komponują się z grillem
Moim zdaniem nie komponują i psują tylko wizerunek auta
Tito01, kawał dobrej roboty, świetnie to wszystko razem wygląda
oczywiście w wielu przypadkach masz rację Pawle. natomiast przyklejenie przeze mnie tych listew nie jest skutkiem kompleksów
po prostu tak mi się podoba i wydaję mi się że jest w miarę skromnie. jednak wszystkim się nie dogodzi. ważne że dla mnie jest ok
też nie podoba mi się jak ludzie przesadzają z tymi listwami i przyklejają wszędzie gdzie się da
po prostu tak mi się podoba i wydaję mi się że jest w miarę skromnie. jednak wszystkim się nie dogodzi. ważne że dla mnie jest ok
też nie podoba mi się jak ludzie przesadzają z tymi listwami i przyklejają wszędzie gdzie się da
Radex84, dokładnie o to chodzi – Tobie ma się podobać i cieszyć oko
Fajnie, że dbasz o auto, bardzo szanuję takie podejście