TARNÓW – spotkania regionalne
frekwencja będzie nieciekawa ;]
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
Witam my jutro o 14 organizujemy spota Celica-Team pod carrfurem i o 15 planujemy wypad na Radłów na grilla tak że jak macie ochotę to zapraszamy
Pozdrawiam.
- Od: 7 kwi 2008, 16:14
- Auto: Toyota celica AT200
Ja mam takie pytanie do posiadaczy 323F BA
Dzisiaj ściągałem zderzak przedni i zauważyłem zbiornik przy lewym nadkolu , i nie mam zielonego pojęcia od czego on jest , mógłby ktoś mi powiedzieć ?
PS Nie śmiejcie się ze mnie

PS Nie śmiejcie się ze mnie
- Od: 9 paź 2008, 12:52
- Auto: Mazda 323F BA 1,8 BP 97'
Kojak napisał(a):Ja mam takie pytanie do posiadaczy 323F BA usmiech Dzisiaj ściągałem zderzak przedni i zauważyłem zbiornik przy lewym nadkolu , i nie mam zielonego pojęcia od czego on jest , mógłby ktoś mi powiedzieć ? zeby
ten zbiorniczek jest w niewielkiej odległości od koła z lewej strony – jeżeli o to ci chodzi i jest z aluminium, to zbiornik wyrównawczy ciśnienia do klimy.
- Od: 21 sty 2009, 14:40
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 1997r.
nie, jest to zbiorniczek plastikowy, by temat już na forum o tym, bardzo możliwe, że Piotrek ma rację.
Co do spotu to myślę, że nie będzie aż tyle aut żeby było zamieszanie
Co do spotu to myślę, że nie będzie aż tyle aut żeby było zamieszanie
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
To jest napewno wyrównawczy od chłodnicy
, jak masz pusty tolepiej sprawdź czy nie masz zapowietrzonego układu chłodzenia
nie chodzi o ilość aut a o to żeby nam ludzie nie potrzebnie nie przeszkadzali

ReeD napisał(a):Co do spotu to myślę, że nie będzie aż tyle aut żeby było zamieszanie
nie chodzi o ilość aut a o to żeby nam ludzie nie potrzebnie nie przeszkadzali
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Kojak to jest zbiorniczek wyrównawczy , Pajko dobrze gada
może być pod Roczniakiem , może być nawet w Lipiu
, ja się dostosuję
narazie muszę się szybko z formatem uwinąć, bo komp muli jak z5 załadowane w 7 osób
może być pod Roczniakiem , może być nawet w Lipiu

narazie muszę się szybko z formatem uwinąć, bo komp muli jak z5 załadowane w 7 osób

- Od: 6 sty 2008, 17:15
- Auto: Mazdaspeed Lantis 98r
git, dobrze że mojej nie ma z bliska bo nie wyglądała 
gabber_ napisał(a):Sory za moją nieobecność – siła wyższa
Ja również...
A tak na marginesie to nie wiecie czy w Tarnowie zajmuje się ktoś tapicerką samochodową?
Chodzi mi o obszycie kierownicy, bo się już rozlatuje...
zablokowali wiele funkcji dla "forumowiczów". Zastanawiam czy wogole się w to bawić dalej...
- Od: 23 sty 2009, 18:45
- Auto: 323F 2.0 V6 97r.