Mam w bagazniku w otworze na podnosnik czarny wezyk dlugosci ok 30 cm. W przedniej czesci tej komory jest on polaczony z kolankiem, ale drugi koniec lezy wolno a widac ze byl na cos wcisniety. Najgorsze jest to ze zebralo mi sie w tej komorze troche wody. Jak sie domyslam wlala sie wlasnie stad, skad spadl ten wezyk.
Czy moze mi ktos powiedziec jak u niego ten wezyk jest poprowadzony tzn czy od tego kolanka idzie prostu w gore czy w tyl czy gdzie?? Chcialem wstawic zdjecie zeby bylo wszystko jasne, ale niestety nie bardzo wiem jak to uczynic.[/img]
Od czego jest wezyk w bagazniku??
Strona 1 z 1
Ten wezyk to najprawdopodobniej odprowadzenie wody z obudowy anteny elektrycznej ktora masz i po prostu to sie wypielo, chyba ze juz jej nie masz a wezyk zostal, a tak poza tym to raczej ta strona woda sie nie dostala bo wlasnie przez ten wezyk ma wyplywac. 
- Od: 4 paź 2004, 14:39
- Auto: Mazda 2 1,4 16V 2006
Antene mam. Gdyby wezyk byl od anteny to wlasnie z niej wypieloby sie i woda bezposrednio leci do komory bo jeden koniec mam wpiety do odprowadzenia. Musze jutro sprawdzic Twoj trop. Jest on prawdopodobny bo ilosc wody jest niewielka.
Pzdr
Pzdr
SHY
Strona 1 z 1