Mazda Xedos 6 Exclusive CA KF '99
Ja w piątek też w pupę dostałem. Identyczne zniszczenia na jak na Twoim. Tylko blachy mi nie ruszył. Stanąłem na pasach i przycelował mnie lebiega z tyłu oplem. Dawał mi 100zł i po sprawie, mówi że za 100zł mi pokleją. Nie wziąłem, był trochę zdziwiony i obruszony. Ja mu na to, że sklejać to mogą ale jego i to za darmo. I zadzwoniłem po policję. Idiota. W tym tygodniu jadę na wymianę zderzaka.
- Od: 3 lip 2013, 22:26
MazDarek napisał(a):Heh, na Marsa przed wiaduktem dostałem
Tam to jakieś niefartowne miejsce jest. W sensie cały ten węzeł.
Ludzie się miotają, nie wiedzą jak jechać. Mnie też tam przyciął
pajacyk z Łodzi, "bo tak mu nawigacja kazała jechać".
Cholera, mam wyrzuty, za mocno chwaliłem Twój samochodzik jak się hamował... ;(
Pozdor Myjk
Ryba81 napisał(a):Dawał mi 100zł i po sprawie, mówi że za 100zł mi pokleją.
Mało śmieszny żart
U mnie postępy – ubezpieczalnia wypłaciła odszkodowanie. Umówiłem się z blacharzem na początek kwietnia, mam nadzieje, że zdąży przed zlotem w Koninie.
Myjk napisał(a):Cholera, mam wyrzuty, za mocno chwaliłem Twój samochodzik jak się hamował... ;(
Trochę kosmetyki i będzie ładniejszy niż był
Dziś xedos zabrał mnie na przejażdżkę po Gdańsku. Pogoda kiepska to i fotki takie sobie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Na koniec... wiosenne bling-bling...

Pozdrawiam,
Darek
Darek
MazDarek a podkładkę pod przednią blachę gdzie kupiłeś? Spodobała mi się, a nie mogę znaleźć do 626 
oblivion, podkładka jest ori od xedosa 6. Zapytaj na którymś z serwisów aukcyjnych, może ktoś kto ma xedosa 6 na części sprzeda Ci samą podkładkę. Ja szukałem dość długo, bo zwykle ze zderzakiem w komplecie sprzedają... i nie wiem czy da się założyć do 626 

Pozdrawiam,
Darek
Darek
Thx. Widziałem takie w 626, może uda się namierzyć 
Mev napisał(a):Jakoś tak nienaturalnie wysoko stoi... usmiech
Faktycznie, patrząc na xedosy 6 zaprezentowane na forum, można odnieść wrażenie, że seria staje się nienaturalna.
Pozdrawiam,
Darek
Darek
MazDarek napisał(a):seria staje się nienaturalna
Akurat nie to miałem na myśli – ale mój na 15" stał znacznie niżej od Twojego – a zawieszenie mam (jeszcze) standardowe.
Udało mi się znaleźć jedną fotkę z przed bodajże 3 lat:

vs.
No sam zobacz
f*ck
Po prostu zdjęcia są z poziomu gleby
Wygląda pięknie, ach.
łysy83 napisał(a):Dlaczego nie robisz zdjęć tyłu samochodu?
Teraz już mogę pokazywać xedosa z każdej strony

MazDarek napisał(a):Mev napisał(a):
A xedos z oryginalną podkładką znacznie lepiej wygląda
Jeszcze tylko trzeba będzie ja kiedyś przemalować z satellite blue mica na twilight blue oczko
Przód jest już cały w kolorze twilight blue mica
A poniżej efekty zabawy aparatem i nie tylko

by Globy

by MazDarek
Pozdrawiam,
Darek
Darek
no Darek, z prezesem sie wozisz?
Naprawa wyszla calkiem spoko
Ja po zlocie jak sie zaczalem przypatrywac tyleczkowi mojej madzi to doszedlem do wniosku, ze chyba tez ja ktos kiedys wytenentegowal od tylu
mam kapke inny odcien lakieru na klapie. Jak widziales takie bling blingi jak Ty, mam i ja
Fajne autko, dobrze utrzymane – milo bylo sie spotkac, poznac i pogadac
Uwazaj na przod, bo jezeli chodzi o to to masz chyba najbardziej dziewcziego xedosa 6 w klubie 
Nie popadajcie tylko w paranoję "szparkową", mnie już się udzieliła i muszę się leczyć
Sedes piękny, a jak pachnie skórą w środku... Jak żaden inny.

Globy napisał(a):Nie popadajcie tylko w paranoję "szparkową", mnie już się udzieliła i muszę się leczyć
To nie ten wiek, zeby sie zadowolic pierwsza lepsza...