Mazda MX6 GE FS 1992
Tak jakbym juz te felgi gdzies widzial...
napewno beda sie pieknie prezentowaly na aucie, gratki

Mój xedosik viewtopic.php?f=314&t=134402
- Od: 11 lip 2006, 08:50
- Auto: BMW E46 320i
Hugo napisał(a):Powodzenia w jeździe na takim profilu zeby
Bardzo lubie taczki, jak byłem mały miałem zabawkowa taczke, potem taczka przy budowie szwgra domu, potem taczk aprzy budowie mojego, teraz n abudowie tez czasem taczki takz emysle ze nie bedzie tragicznie :0
PeterRXR napisał(a):siemanko Loczek coś wspominałeś o obszywaniu foteli,obszywasz przód i tyłpytajnik?He he ile taka przyjemność pytajnik?Bo mnie czeka ale się zmotywować nie mogę zeby
3 klocki
Pyton162 napisał(a):bedzie super
qlesh napisał(a):ładnie będzie
Riki napisał(a):ładne kółka... gratyy lokatyy usmiech
Dzieki
- Od: 31 sty 2006, 17:30
- Auto: Bezawaryjne i Niebite
widze ze zdecydowałes sie i kupiłes. ja sie nadal zastanawiam jaki rozmiar wybrac xD gratki
napewno bedzie ładnie :–)
napewno bedzie ładnie :–)
Ciesze sie, ze felgi dotartły w całości, dzisiaj wysyłam pierścienie centrujące. Co do samych kół, Ci którzy myślą że 215/40/17 na tej feldze, która ma 7" szerokosci to hardcorowy wybór mylą się. Opona zupełnie inaczej zachowuje się przy 7" szerokosci,a inaczej przy 8" szerokosci....
Bardzo dobre i ladne felgi, na zywo wygladaja duzo lepiej niz na zdjeciach...
Ja w tym momencie usilnie poszukuje 18" do Nismo, niestety nie wiem na co mam się zdecydować, kilka typów jest, jednak te które podobają mi się najbardziej są za szerokie, bo az 9,5 cala... Felga wchodzi idealnie, zostaje nawet kupa miejsca, jednak gdy pomysle sobie jak sie bedzie jezdzic w koleinach na oponkach 255 to zaczynam sie zastanawiac, z przodu niestety ciezko wepchnac taka felge...
Wyglada ona dokladnie tak:

Bardzo dobre i ladne felgi, na zywo wygladaja duzo lepiej niz na zdjeciach...
Ja w tym momencie usilnie poszukuje 18" do Nismo, niestety nie wiem na co mam się zdecydować, kilka typów jest, jednak te które podobają mi się najbardziej są za szerokie, bo az 9,5 cala... Felga wchodzi idealnie, zostaje nawet kupa miejsca, jednak gdy pomysle sobie jak sie bedzie jezdzic w koleinach na oponkach 255 to zaczynam sie zastanawiac, z przodu niestety ciezko wepchnac taka felge...
Wyglada ona dokladnie tak:

W rolnictwie też się przydająLoczek napisał(a):Bardzo lubie taczki, jak byłem mały miałem zabawkowa taczke, potem taczka przy budowie szwgra domu, potem taczk aprzy budowie mojego, teraz n abudowie tez czasem taczki takz emysle ze nie bedzie tragicznie :0
Pozdrawiam Hubert
Mitsubishi Galant EA5A Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan
Mitsubishi Galant EA2A Sport Edition 2,0 16V '98 A/T sedan (sprzedany)
Mazda 626 GE FS GLE SPECIAL '95 (najbardziej niezawodne auto jakie miałem)
Mitsubishi Galant EA5A Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan
Mitsubishi Galant EA2A Sport Edition 2,0 16V '98 A/T sedan (sprzedany)
Mazda 626 GE FS GLE SPECIAL '95 (najbardziej niezawodne auto jakie miałem)
- Od: 17 kwi 2008, 07:34
- Auto: Mitsubishi Galant Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan
xXx napisał(a):Co do samych kół, Ci którzy myślą że 215/40/17 na tej feldze, która ma 7" szerokosci to hardcorowy wybór mylą się. Opona zupełnie inaczej zachowuje się przy 7" szerokosci,a inaczej przy 8" szerokosci....
dokładnie ja mam 215/35 na 8" i jest malina a mój baardzo dobry kumpel ma 215/35 na 9,5" to jest hardcore
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Loczek super autko! i felgi kozak
niezle sie prezentuja!
Mariusz Pozdrawia....
Bądź odważny. A jeżeli nie jesteś, udawaj, że jesteś. Nikt nie zauważy różnicy.
http://www.youtube.com/watch?v=MF0kKIyT ... re=related
Zastanów się dwa razy zanim zaczniesz robić prawko!
Bądź odważny. A jeżeli nie jesteś, udawaj, że jesteś. Nikt nie zauważy różnicy.
http://www.youtube.com/watch?v=MF0kKIyT ... re=related
Zastanów się dwa razy zanim zaczniesz robić prawko!

- Od: 10 wrz 2007, 21:12
- Auto: Mazda 323C Biała strzała;p