Kogo widziałem / widziałam
pozdrawiam Gosie Jarka oraz Darka
takie małe spotkanie u Darka w firmie 
- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
Pozdrowienia dla osoby kierującej zieloną 323 na podkładkach i z naklejką mazdaspeed na blendzie, widzianego w niedziele ok 14:25 jak z Puławskiej skręcał w stronę Reala. Ja byłem na pasie obok.
Oraz pozdrowienia dla wszystkich mazd na trasie Warszawa – Elbląg – Warszawa w środę 11 marca.
Oraz pozdrowienia dla wszystkich mazd na trasie Warszawa – Elbląg – Warszawa w środę 11 marca.
- Od: 23 wrz 2008, 22:39
- Auto: 626 GF 2.0 DiTD
Białystok, pare dni temu:
Pozdrawiam idiotę w wiśniowej 323f BG przy pałacu branickich który nie wiem czegu próbował – driftingu, jeżeli tak to można nazwać. Przynajmniej próbował to zrobić, gdzie na pasie naprzeciwko stało pełno samochodów w korku. "Dresiarze" teraz się do mazd przesiadają.
Chłopak chyba był w okularach.
Pozdrawiam idiotę w wiśniowej 323f BG przy pałacu branickich który nie wiem czegu próbował – driftingu, jeżeli tak to można nazwać. Przynajmniej próbował to zrobić, gdzie na pasie naprzeciwko stało pełno samochodów w korku. "Dresiarze" teraz się do mazd przesiadają.
Chłopak chyba był w okularach.
[url=http://www.wszystkodokuchni.pl]Akcesoria meblowe – zawiasy, prowadnice, tandembox, systemy drzwi przesuwnych, BLUM PEKA SEVROLL SIBU GTV SIRO[/url]
- Od: 30 sie 2004, 13:47
pozdro dla właściciela czarnej madzi GD coupe, która przecięła mi drogę w Chebziu na rondzie w piątek 13 go
dwie coupe na jednym małym rondzie to już coś
śliczna czarnulka na SI jak się nie mylę heheh
- Od: 15 sty 2009, 18:50
- Auto: Była: 626 coupe GD 2.0 12V
Jest: colt c50 4g15
witam
ja chcialem pozdrowic kierowce czerwonej Madzi 323 F BA , którego spotkalem w Komorowie ( kolo Pruszkowa ) w sobote 14 marca , kolo stacji WKD , który strasznie przygladal sie mojej Madzi
pamietam czerwona , ladnie blyszczaca Madzie i charakterystyczne na niebiesko podswietlane spryskiwacze .
chyba jakas wesola ekipa w srodku siedziala , pewnie imprezowa , bo i pora byla pózna , okolo 23 chyba
Wiec pozdrawiam , a przy okazji wszystkich klubowiczów czytajacych temat
ja chcialem pozdrowic kierowce czerwonej Madzi 323 F BA , którego spotkalem w Komorowie ( kolo Pruszkowa ) w sobote 14 marca , kolo stacji WKD , który strasznie przygladal sie mojej Madzi
pamietam czerwona , ladnie blyszczaca Madzie i charakterystyczne na niebiesko podswietlane spryskiwacze .
chyba jakas wesola ekipa w srodku siedziala , pewnie imprezowa , bo i pora byla pózna , okolo 23 chyba
Wiec pozdrawiam , a przy okazji wszystkich klubowiczów czytajacych temat
- Od: 28 wrz 2004, 23:52
- Auto: MAZDA 323 F BA 1,5 16v 98r.
a ja pozdrawiam właściciela grafitowej 323f ba który wypuścił mnie z pod dworca gł z Sosnowcu
Dzięki człowieku pewnie tkwiłbym w tym korku do 18
< po czym włączył długie i odleciał w nieznanym kierunku >
Dzięki człowieku pewnie tkwiłbym w tym korku do 18
< po czym włączył długie i odleciał w nieznanym kierunku >
- Od: 11 mar 2009, 00:54
Pozdro dla wszystkich kierowcow MAzd mijanych wczoraj na tarsie Włocławek – Poznań
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Pozdrowienia dla srebrnej BA z klubowymi podkładkami (chyba) mijanej na trasie Konin – Inowrocław w sobotę 14 marca
nie ma co płakać na rozlanym mlekiem, toż to nie piwo
- Od: 25 lut 2008, 09:33
- Auto: 626 GE FP, 323F BA BP
Pozdrawiam kolege w turkusowej 323F BA widzianego wczoraj i dzis na Wirazowej->17 Stycznia->Al.Krakowska. Numery WN 76XXX bodajze na niebieskich podkladkach klubowych.
Jechales pewnie do pracy ok. 7.40. Ja przemieszczam sie teraz srebrnym Golfem IV WN 94928 :–)
Jechales pewnie do pracy ok. 7.40. Ja przemieszczam sie teraz srebrnym Golfem IV WN 94928 :–)
pozdrawiam kierowce mx-5 nb ktorego widzialem na trasie wschowa-leszno, tam male wyprzedzanka sobie organizowalismy aczkolwiek zaraz po tym jak mnie ponownie wyprzedzil musialem zjechac z trasy bo do znajomego jechalem:) byla to mx-5 nb taka wisnia jakby lampy lexus o rejestracji PKR moze ktos z forum 
- Od: 27 sty 2007, 19:50
A ja chyba dziś widziałam autko Deltoma – srebrne kombi WPI niebieskie podkładki...tylko jakaś Pani (mama/teściowa?) jechała i nie zwróciła uwagi na mrugnięcie światłami, a było to na Julianowskiej w Piasecznie 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
chyba mijalem <b>fazera</b> ok 20.30 na budowlanej, pozdro
- Od: 23 lut 2008, 18:36
- Auto: Zonda R swap z CCX