Ale to będzie jeździć, ciekaw jestem końcowego efektu
www.mazdaspeed.pl
sq2jul napisał(a):uwazaj na te diode, ktora przylutowales...
gdzie mozna znalesc tak doglebne info na temat megasquirta??
Ty nie masz co robić w nocy? Wychodziłeś ode mnie przed 23-cią przecież!
Druciarstwo oczko łoł
aby bo inaczej okaze sie ze tyle ciezkiej pracy poszlo na marne przez jeden zle zlutowany rezystor język
Fiveopac napisał(a):Zapraszam do lektury :
http://www.megamanual.com/index.html
Lepsze to niz nie jedna książka
Fiveopac napisał(a):Kto wie czy nie wieksze niz u Lukiego
Siw-y napisał(a):Fiveopac napisał:
Zapraszam do lektury :
http://www.megamanual.com/index.html
Lepsze to niz nie jedna książka
Ale tam dużo fajnych kolorowych obrazków
Fiveopac napisał(a):Nie dalem rady dzis podlubac w temacie, po weekendzie bede eksperymentowal z magicznym zaworkiem
sq2jul napisał(a):uwazaj na te diode, ktora przylutowales...
Nie ma na zdjeciach diody, która wlutowalem
Piotruś napisał(a):Ty nie masz co robić w nocy? Wychodziłeś ode mnie przed 23-cią przecież!
sq2jul napisał(a):to uwazaj na to co ktos tam kiedys wczesniej przydrutowal (dioda z tego co widze język). Nie wiem co to i z czym to sie je ale podejzewam, ze kosztowalo kupe kasy – jednak jakosc wykonania jest mizerna język Z tego co widze po fotkach i sadze po opisie w tym temacie – to jedyne drucarstwo w Twoim aucie krzywy
Piotr ... przecież on ma wstawione wyrko w garażu...więc zawsze jest w stanie pogrzebać przy miatce język bez ruszania się z miejsca
Paweł nie przestaniesz mnie zadziwiać wytrwałością w modzeniu przy autku ! Super sprawa !
Fiveopac napisał(a):r888
Fiveopac napisał(a):sq2jul napisał(a):to uwazaj na to co ktos tam kiedys wczesniej przydrutowal (dioda z tego co widze język). Nie wiem co to i z czym to sie je ale podejzewam, ze kosztowalo kupe kasy – jednak jakosc wykonania jest mizerna język Z tego co widze po fotkach i sadze po opisie w tym temacie – to jedyne drucarstwo w Twoim aucie krzywy
No wlasnei w tym "piekno" megasquirta, ze dostajesz go w 200 czesciach i budujesz go sobei wedlug wlasnych potrzeb, dokladajac modyfikacje jakie potrzebujesz. Taki "zrob to sam" standalone. Moj akurat byl zbudowany u kolesia w usa, ktory robi takie konfiguracje, jakie sa potrzebne do danej mx5, taka uroda ms'a ze pojawiaja sie druty i diody poza plytka, nawet instrukcja ms'a pokazuje co i jak polaczyc kabelkiem aby osiagnac zamierzony efekt![]()
sq2jul napisał(a):ja bym nie nazwal tego 'pieknem', tylko kiepskim wykonaniem skladajacego caly kit (rozumiem, ze to ten hamerykaniec taki zdolny od ktorego to kupiles? język) Szkoda, zeby przez takie 'gowno' cos sie mialo wysypac (w sumie nie wiem czy cos sie moze wysypac, bo nie wiem co to tak naprawde jest zeby). W kazdym razie takie druciarstwo nie pasuje do auta, w ktorym – tak mi sie wydaje – dbasz o kazdy szczegol usmiech
szkodnik_byd napisał(a):a co one takie waskie pytajnik nie bedzie trakcji
piwo napisał(a):nie prawda.r888 takie zle na mokrym nie sa.odpadaja dopiero gdy po asfalcie plynie woda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość