tco_tm napisał(a):Co do lotnisk, to praktycznie do konca tygodnia musimy podjac decyzje i rezerwowac terminy.
Postaram się cokolwiek się dowiedzieć, ale może być ciężko (jeśli to jest zarządzane przez AMW to boję się biurokracji...)
www.mazdaspeed.pl
tco_tm napisał(a):Co do lotnisk, to praktycznie do konca tygodnia musimy podjac decyzje i rezerwowac terminy.
farciarz napisał(a):Tyle co mi się udało to załatwiłem....choć to niewiele, to jednak zawsze coś.
Huano napisał(a):Zajefajnie! Dzieki za pomoc! Jutro wybieramy sie z Kropkiem do Borska, obejrzeć lotnisko, sprawdzić bazę noclegową i popstrykać parę fotek. Tak więc już niedługo więcej informacji
XsiX napisał(a):Osobiście bardziej odpowiada mi klubowa integracja w miejscu takim jak borsk / ryki / k. biskupi niż tor.
farciarz napisał(a):No właśnie...coś ruszyło. Moja propozycja jest taka, by sprawą Borska zajęła się osoba...lub osoby z tego regionu, które jednak wiedzą o czym dokładnie rozmawiać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości