Tutaj się witamy
Ponownie witam proboszczy 

Oooo widzę chłopcy doceniają silniki Mazdy w swoich Fordach do tego stopnia ze zawitali do nas na forum po raz kolejny
Ciekawe czy wasze forum juz sie stało nudne? czy w poszukiwaniu cennych informacji zaglądacie ?
Mimo wszystko Witamy!
Mimo wszystko Witamy!
CezaR83 napisał(a):Ciekawe czy wasze forum juz sie stało nudne? czy w poszukiwaniu cennych informacji zaglądacie
Zaglądamy w poszukiwaniu tak ciekawych wypowiedzi
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mimo wszystko szanujemy i takich kolegów

CezaR83 napisał(a):Oooo widzę chłopcy doceniają silniki Mazdy w swoich Fordach do tego stopnia ze zawitali do nas na forum po raz kolejnyCiekawe czy wasze forum juz sie stało nudne? czy w poszukiwaniu cennych informacji zaglądacie ?
Mimo wszystko Witamy!
Co do silników mazdy to tak szczerze mam mieszane odczucia

Ponadto miałem na oku mx6 i sie zastanawiałem czy nie zanabyc do kolekcji
Poza tym jeszcze nie mierz innych swoja miarką
A jak nie masz nic ciekawszego do powiedzenia to nie wysilaj się,bo nie za bardzo ci to wychodzi
Mimo wszystko dziękuje za "serdeczne" powitanie
Pzdr. & c ya..
- Od: 11 mar 2009, 20:21
- Auto: Probe GT'93&16v/byłyTeż Madzie
Kolega CezaR83 pewnie nie ma nawet pojęcia, że od wielu lat Ford posiada większość udziałów Mazdy, przez co finansowo i strategicznie wszelkie projekty i posunięcia w Maździe są sterowane z USA ale my mamy kulturę i nie wytykamy takich drobiazgów bo chyba nie o to chodzi w sensie istnienia takich społeczności aby kłócić się czy Mazda jest bardziej Fordem albo czy rejestrujemy się tu, żeby się czegoś dowiedzieć
Lepiej pozostać przy opcji, że probowicze odwiedzający tę stronę bardziej chcą się integrować i dzielić doświadczeniami, niż dzielić różnicami i głupimi uwagami z zakompleksionymi, zazdrosnymi o swoje "własne markowe" forum kolegami
Sory za OT ale uwaga kolegi CezaR83 mocno nie na miejscu i chyba nie chcemy, żeby już w temacie powitalnym zniechęcał do odwiedzania forum kolegów posiadających auta innej marki niż Mazda przez jakąś bezsensowną dyskryminację.
Lepiej pozostać przy opcji, że probowicze odwiedzający tę stronę bardziej chcą się integrować i dzielić doświadczeniami, niż dzielić różnicami i głupimi uwagami z zakompleksionymi, zazdrosnymi o swoje "własne markowe" forum kolegami
Sory za OT ale uwaga kolegi CezaR83 mocno nie na miejscu i chyba nie chcemy, żeby już w temacie powitalnym zniechęcał do odwiedzania forum kolegów posiadających auta innej marki niż Mazda przez jakąś bezsensowną dyskryminację.
PARTYBOY, nie większość i już nie posiada, przynajmniej miał już nie posiadać
I tej wersji się trzymajmy
bo na forum Probe to i ja jestem zarejestrowany celem zdobycia pewnych informacji 
PARTYBOY napisał(a):Lepiej pozostać przy opcji, że probowicze odwiedzający tę stronę bardziej chcą się integrować i dzielić doświadczeniami
I tej wersji się trzymajmy
Pfff udziały... ostatnio Ford musiał je sprzedać
(kryzys?)
Poza tym chłopcy źle mnie zrozumieliście bo mnie nie znacie O cała Prawda
Zdecydowanie chodziło o zdobywanie cennych informacji czyli o te drugą cześć pytania! Te pytania były czysto retoryczne
Zresztą Sorry
za to ze źle mnie zrozumieliście 
Poza tym chłopcy źle mnie zrozumieliście bo mnie nie znacie O cała Prawda
Zresztą Sorry

Ostatnio edytowano 12 mar 2009, 00:21 przez CezaR83, łącznie edytowano 1 raz
japonczyki sami sa wlascicielami mazdy od niedawna
ale panowie nie spierac sie bo nie o tym ten temat. mod zrobi porzadek i trafi do kosza. pozdrawiam
ale panowie nie spierac sie bo nie o tym ten temat. mod zrobi porzadek i trafi do kosza. pozdrawiam
TORUŃ – miasto upadłych aniołów
www.mazda-torun.fotosik.pl
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... highlight=
www.mazda-torun.fotosik.pl
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... highlight=
- Od: 30 wrz 2007, 20:53
- Auto: mazda 323f z5/96-speedkosiara
peugeot 1.6 118KM+NITRO
Witam
Ja osobiście śmigam fordem probe 2.2 GT ale zarejestrowałem się (ponownie... poprzednie konto chyba wygasło lub coś bo dawno mnie tu nie było) ze względu na rodziców, śmigają Mazdą 626 GF 98r 2.0. Choć nie wiem czy oni częściej czy ja
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów
Ja osobiście śmigam fordem probe 2.2 GT ale zarejestrowałem się (ponownie... poprzednie konto chyba wygasło lub coś bo dawno mnie tu nie było) ze względu na rodziców, śmigają Mazdą 626 GF 98r 2.0. Choć nie wiem czy oni częściej czy ja
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów
był:PROBE 2.2 GT '91 USA z Qresko red inside :D
jest: Mazda 6 GG 2.3 L3 '02 166 kunia & Hunda cbr 600 F3 :)
jest: Mazda 6 GG 2.3 L3 '02 166 kunia & Hunda cbr 600 F3 :)
PARTYBOY napisał(a):że od wielu lat Ford posiada większość udziałów Mazdy, przez co finansowo i strategicznie wszelkie projekty i posunięcia w Maździe są sterowane z USA
nie aktualne dane...
PARTYBOY napisał(a):my mamy kulturę i nie wytykamy takich drobiazgów
co do kultury to nie wiem czy na forum probe ja mają... poczytałem troche tam :/
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Jacol napisał(a):nie aktualne dane...
"nieaktualne" pisze się razem, tytuł inżyniera i wyższe wykształcenie zobowiązuje
Twoje auto akurat było produkowane w okresie dominacji Forda, tylko, że ja mam to w pupie, to Was bolą jakieś kompleksy i tworzycie jakieś granice nie wiem po co

Jacol napisał(a):co do kultury
piszę o kulturze tutaj, a forum probe to znasz tylko z opowiadań, jesteś też zapraszany na zloty Probe, więc nie wiem skąd ta zaczepka, dziecinada i zerowy poziom kolego
Na pewno taki słownymi potyczkami zachęcacie do jego odwiedzenia. Akurat okres dominacji Forda widać co najwyżej po 121 ZQ i Maździe 3, bo MX-3 to własna konstrukcja Mazdy. Zapytajcie się raczej, dlaczego Probe jeździło na bebechach 626, a potem idźcie poczytać o awaryjności V6 Forda. Nie życzę sobie dalej kontynuacji tego tematu.
Globy napisał(a):Na pewno taki słownymi potyczkami zachęcacie do jego odwiedzenia. Akurat okres dominacji Forda widać co najwyżej po 121 ZQ i Maździe 3, bo MX-3 to własna konstrukcja Mazdy. Zapytajcie się raczej, dlaczego Probe jeździło na bebechach 626, a potem idźcie poczytać o awaryjności V6 Forda. Nie życzę sobie dalej kontynuacji tego tematu.
Popieram. Po 2 stronach niepotrzebnej szarpaniny odechciało mi się czytać ten wątek

ps. Pozdrawiam wszystkich nowych na forum i zapraszam na spoty regionalne
http://forum.mazdaspeed.pl/viewforum.php?f=36
Jestem magiem posługuję się fragiem 
- Od: 6 sty 2008, 15:58
- Auto: 323f BA BP '95 –> Dupowóz Grandtour 2,2 klekot
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Wlasnie od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem mazdy 323c 1.5 1997
mazda posiada pare wad takich jak zawieszenie przednie do zrobienie nie dzialajaca elektryczna szyba pasazera i swiatla awaryjne oraz nie duza dziurka w podlodze w miejscu pod korkiem spustowym pod nogami kierowcy. jak ktos ma jakie propozycje co do naprawy na terenie wawy brardzo prosze o pw.
pozdrawiam wszystkich serdecznie
Piotrek
Wlasnie od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem mazdy 323c 1.5 1997
mazda posiada pare wad takich jak zawieszenie przednie do zrobienie nie dzialajaca elektryczna szyba pasazera i swiatla awaryjne oraz nie duza dziurka w podlodze w miejscu pod korkiem spustowym pod nogami kierowcy. jak ktos ma jakie propozycje co do naprawy na terenie wawy brardzo prosze o pw.
pozdrawiam wszystkich serdecznie
Piotrek
- Od: 11 mar 2009, 13:10
- Auto: Mazda 323c 1.5 1997
witam wszystkich
posiadacz mazdy od października 2008
od dłuższego czasu tylko przeglądałem forum
narazie madzia przechodzi serie napraw
(po cholernym hansie który o nia nie dbał należycie)
posiadacz mazdy od października 2008
od dłuższego czasu tylko przeglądałem forum
narazie madzia przechodzi serie napraw
=x

to i ja sie
witam
(: 323F SPORTIVE 131KM 
- Od: 15 sty 2009, 13:00
- Auto: 323F SPORTIVE 2001R