KONIN 2009 -Zlot Wiosenny MazdaSpeed 2009
Violetka 1x120
Devil 1x120
Devil 1x120

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
ravik jak będziesz ustalał pokoje to wrzuć mX-MEN'a, letkoletkiego i mnie do jednego pokoju 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Do siebie dopisuję jedną osobę – forumowicz marecki266
Tak więc
Klubowicz Mev + osoba towarzysząca = 220zł – kasa pójdzie w tym tygodniu, myślę, że pokój razem z Chudym_323F i Tommym10 będzie kolegę satysfakcjonował
Ja zostaję przy pokoju z Andariel
Tak więc
Klubowicz Mev + osoba towarzysząca = 220zł – kasa pójdzie w tym tygodniu, myślę, że pokój razem z Chudym_323F i Tommym10 będzie kolegę satysfakcjonował
Ja zostaję przy pokoju z Andariel

f*ck
Zaktualizowałem listę wpłat i sprzątnąłem wątek. Przypominam, że nie musicie informować nas o wpłatach, a wszelkie dyskusje poza deklaracjami obecności na zlocie proszę kontynuować w temacie luźnych rozmów.
jeżeli będzie taka możliwość
– coś się zwolni
– powiększą ośrodek
– może jakiś wigwam postawią
chętni
kandydat lukaszXEDOS6 + moja Aga
– coś się zwolni
– powiększą ośrodek
– może jakiś wigwam postawią
chętni
kandydat lukaszXEDOS6 + moja Aga
Informacja dla uczenistków: lista wpłat została zaktualizowana, a wątek posprzątany. Dziękuję za uwagę 
PLaster napisał(a):na 95% będę w dwóch osobach, a z 100% w jednej
więc wstępnie się pisze na pokój dwuosobowy
klubowicz PLaster nocleg 2os. 220zł (wpłacę w terminie 10-15 marca)
przed chwila poleciał przelew
ps. info na PW
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Przelew właśnie poleciał...
Nocleg oczywiście: wielkopolska
Nocleg oczywiście: wielkopolska
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Tom napisał(a):nie spi... my sie bawimy do rana
No baa.... Co miałem wpisać?? rannyleg?

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Globy napisał(a):Przypominam, że nie musicie informować nas o wpłatach, a wszelkie dyskusje poza deklaracjami obecności na zlocie proszę kontynuować w temacie luźnych rozmów.
Czy nie wyrażam się dostatecznie jasno? Listę wpłat zaktualizuję do godz. 18.
mnie mozna wykreślić z listy , jade na pobliski zlot do Niemiec gdzie również sie pomierzę na 400m , dozobaczenia na mega zlocie
-
Pyton162
Zaktualizowałem listę wpłat i zamykam wątek z uwagi na off-topic oraz oddzielone miejsce do luźnych rozmów. Zwolnione miejsce ravo przyzna wg kolejności zapisu 
Klub wystosowal zaproszenie dla 2 zaprzyjaznionych klubow mazdy MX5 http://www.mx-5.pl/ oraz klubu RX http://www.rxklub.pl/rxforum/
Przydzielone zostaly odpowiednio 5 i 3 miejsca na lotnisku w celu promocji naszego klubu.
W najblizszych dniach jest calkiem mozliwe, ze zwolnia sie nowe miejsca noclegowe
Przydzielone zostaly odpowiednio 5 i 3 miejsca na lotnisku w celu promocji naszego klubu.
W najblizszych dniach jest calkiem mozliwe, ze zwolnia sie nowe miejsca noclegowe
Przepraszamy za opóźnienie, zapraszam do zapoznania się z Regulaminem imprezy => www.mazdaspeed.pl/temp/regulamin_zw_2009.pdf
Każdy uczestnik potwierdzi jego znajomość i zgodzi się z postanowieniami Regulaminu Zlotu, podpisując listę obecności przy wjeździe.
Każdy uczestnik potwierdzi jego znajomość i zgodzi się z postanowieniami Regulaminu Zlotu, podpisując listę obecności przy wjeździe.