Poniewarz wymieniam pierścienie
www.mazdaspeed.pl
sepamx3 napisał(a):Poniewarz wymieniam pierścienie
PuchateQ napisał(a):zaznaczyliśmy brzeszczotem kreski.
JanuszM napisał(a):PuchateQ napisał:
zaznaczyliśmy brzeszczotem kreski.
Stary i niezawodny sposób ustawiania zapłonu w każdym silniku
waldii napisał(a):A co jesli wczesniej byl zle zalozony pasek i np o jeden zabek przesuniecie jest?
mazdasprzedam napisał(a):witam
Czy przy wymianie rozrządu do mx-3 wymienić również pompę wody, mimo, że nie wiem w jakim jest dokładnie stanie (profilaktyka)? Opinie są różne, co o tym sądzicie?
Chciałbym zapłacić za części rozrządu bez pompy do 800 zł – da się za tą kwotę kupić porządny zestaw, który pozwoli mi przejechać 80k km? Byłbym wdzięczny, gdybyście podrzucili jakiś link z jakościowo dobrym rozrządem, pewne źródło, z którego bez obawy można kupić coś porządnego.
z góry dzięki
pozdrawiam
mazdasprzedam napisał(a):dzięki za pomoc soshu i yasko.
yasko – to po dobrych cenach kupiłeś wszystko. . A możesz powiedzieć ile robocizna Cię wyniesie? W jednym miejscu powiedzieli mi 700 zł a w drugim 400.
Jeśli ktoś jeszcze może podrzucić coś przydatnego to będę wdzięczny.
volt@ge napisał(a):też za niecały miesiąc będę wymieniał kompletny rozrząd, tylko że ja bym chciał przejechać na nim max 15 tysięcy do następnej wiosny bo później będę klze wstawiał. Mój ojciec jest mechanikiem to wymianę będę miał za darmo i na części jakiś upust też załatwi tylko muszę wiedzieć nazwy firm jakich części kupić i co te 15 tys z piskacza ruszania potrzymają
mazdasprzedam napisał(a):dzięki za pomoc soshu i yasko.
yasko – to po dobrych cenach kupiłeś wszystko. . A możesz powiedzieć ile robocizna Cię wyniesie? W jednym miejscu powiedzieli mi 700 zł a w drugim 400.
Jeśli ktoś jeszcze może podrzucić coś przydatnego to będę wdzięczny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości