ja u siebie mam metalowy który nie działa i czy mógłbym założyć szklany (czy podsufitka bedze pasowała
Czy można zmienić metalowy szyberdach na szklany?
Strona 1 z 1
ja taki kiedys zakladalem do swojej ge i pasował tylko bedziesz musiał rozwiercic to mocowanie od lampki i zanitowac w innym miejscu,mój szyberdach najprwdopodobniej pochodził od xedosa bo orginalnie nie widzialem w ge szklanego dachu
- Od: 25 gru 2008, 00:08
- Auto: xedos 6 2.0 V6
były szklane dachy w GE
jeśli chcesz mieć pewność zę wsio będzie paslowalo to najlepiej calośćią przekładać, czyli kupić szklany razem z ramkami prowadnicami itp i tak przekladać. ale sama szyba też bedzie pasowała, też mam taki plan na lato
aby wywalić blachę i szkło założyć
jeśli chcesz mieć pewność zę wsio będzie paslowalo to najlepiej calośćią przekładać, czyli kupić szklany razem z ramkami prowadnicami itp i tak przekladać. ale sama szyba też bedzie pasowała, też mam taki plan na lato

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
kocurek napisał(a):ja u siebie mam metalowy który nie działa i czy mógłbym założyć szklany (czy podsufitka bedze pasowała
więc wychodzi na to ze ma cały zepsuty,a tak na marginesie to podsufitka pasujeł.Ja miałem szyber od xeda bo go akurat kupiłem za grosze.Jak dostaniesz od ge szklany to ok
- Od: 25 gru 2008, 00:08
- Auto: xedos 6 2.0 V6
speedone napisał(a):to mi znajdźcie taki do GE ale mx6

to ja się wtrącę w temat, a może do GD był szklany szyber 
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
kocurek napisał(a):oj nie taki sam w mx-sie przecierz wyjezdza na dach
były trzy rodzaje, dwa szklane-jeden na dach, a drugi w dach, oraz metalowy- tylko w dach
PLaster myślę że by choć nie widziałem, raczej jeśli montowano jeden rodzaj to i drugi był dostępny

bazyl wspaniały napisał(a):taki sam jak do 626
jak by był taki sam to bym już miał dawno ale jest dłuższy w mx jedyny szklany widziałem w mx jak gościu zaspawał stary szyber i wstawil nowy
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
bazyl wspaniały napisał(a):dwa szklane-jeden na dach, a drugi w dach, oraz metalowy- tylko w dach
ale mówimy oczywiście o elektrycznych.
ręczne uchylane widziałem szklane
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
speedone napisał(a):jak by był taki sam to bym już miał dawno ale jest dłuższy w mx jedyny szklany widziałem w mx jak gościu zaspawał stary szyber i wstawil nowy
więc muszę weryfikacje wiadomości zrobić, a byłem pewny że kiedyś wymiary sprawdzałem i byłoto samo. sorki za zamieszanie, ale jeszcze raz to obadam

Siemka!
Zepsuła mi się prowadnica od szyberdachu, tak więc nie mogę schować go do środka, jedynie działa do góry!! Więc dokupiłem całą prowadnicę metalową i mam pytanie kto to naprawia szyberdachy w lublinie za nie wygórowaną cenę???
pozdrawiam
Zepsuła mi się prowadnica od szyberdachu, tak więc nie mogę schować go do środka, jedynie działa do góry!! Więc dokupiłem całą prowadnicę metalową i mam pytanie kto to naprawia szyberdachy w lublinie za nie wygórowaną cenę???
pozdrawiam
- Od: 27 wrz 2008, 16:21
- Auto: Ford Mondeo MK3 2.0TDCI
Strona 1 z 1