Kogo widziałem / widziałam
Widze ze na spotkanku sie bylo 
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Pozdrawiam wlasciciela srebrnej 323f na numerach FG ***** na klubowych czerwonych podkladkach widziana wczoraj na parkingu podziemnym carrefoura okolo 20 w Poznaniu!:)
...wars come and go but my soldiers stay eternal...
basia33 napisał(a):Widzę, że Ciebie zabrakło...
Obecności Jaksy ja też nie zaznałam nigdy nad czym bardzo ubolewam...ale nie dziwię mu się
Swoją drogą to dziś na Puławskiej ok godz 16 dojrzałam białą 626 na WB 80 ...., podkładki+naklejki "AutoJaksa",+ naklejki klubowe wszędzie – oznakowana na maxa. Mrugałam kierownikowi,
pozdrawiam raz jeszcze.
" o czym myśli młodzież co z paskami nosi odzież" :–)
- Od: 25 sty 2005, 01:24
- Auto: Premacy 2.0 DiTD, 03r.
Alexs napisał(a):Obecności Jaksy ja też nie zaznałam nigdy nad czym bardzo ubolewam
A widzisz, odkąd jestem w klubie to raz wziął i się spojawił
Alexs napisał(a):WB 80 ....
Hehe dziś na spocie byłem autem z takimi blachami

Siw-y napisał(a):Alexs napisał(a):WB 80 ....
Hehe dziś na spocie byłem autem z takimi blachami
Wiem i widziałam, też biała ale to nie było to auto co widziałam wcześniej...daleko odbiega od naszych Japończyków
Biały, bo to KoreaniecAlexs napisał(a):też biała ale to nie było to auto co widziałam wcześniej

Alexs napisał(a):daleko odbiega od naszych Japończyków
Niby też skośne ale inaczej

Siw-y napisał(a):Biały, bo to KoreaniecAlexs napisał(a):też biała ale to nie było to auto co widziałam wcześniejale czymś zastępczym trza się wozić
Dziwny zbieg okoliczności ale mam taką samą rodzinną w zastępstwie, tylko butelkową i w kombi, 99 rok, 1,6 pojemność...spala 12 po mieście...dramat
Siw-y napisał(a):Alexs napisał(a):Dziwny zbieg okoliczności
Noo![]()
ja mam sedan i też 1.6 z tym że 98 a pali podobnie bo ok 13 LPG![]()
Emix mi w mieście palił poniżej 11 a silnik dużo większy bo 2.5
chyba oleju
ps. zrobic Ci moze zdjecie tego rogu mx ?
Ja nigdy nie wiem kiedy co i jak , do działu spotkan w ogole nie zaglądam .... jak bedzie cieplej to pewnie jakos wpadnę ....basia33 napisał(a):Widzę, że Ciebie zabrakło...
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Jaksa napisał(a):Ja nigdy nie wiem kiedy co i jak
a telefon do PRa masz
żeby nie robić OT
Pozdro dla alinoe z którym mijałam się w poniedziałek "na zwężce" w konstancinie

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Gdzies miałemmalutka napisał(a):a telefon do PRa masz
basia33 napisał(a):Dziś ok. 13.30 widziałam zaparkowaną Targowa przy Placu Zawiszy bryczkę Rikiego?
Kolor i WW się zgadzają. Twoja czy cudza?
To nie moja sztuka

Tak czy inaczej pozdrowionka
Jaksa napisał(a):Riki , znowu na wagarach byłes ?
Jaaaaarku... kiedy to byyyło

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
basia33 napisał(a):to w sumie połowa sukcesu. Cały sukces – jak bajer będzie dobry. Wchodzisz w to język ?
- Od: 19 maja 2007, 19:52
- Auto: Mazda 323f 2.0 v6 1997r
Honda VFR V-Tec 800 2003r.
Pozdrawiam również
Przepraszam, że tak szybko uciekałem ale raz, że taksówkarz dostał palpitacji z nerwów a dwa, że miałem zaraz spotkanie...